دکتر عباس یوسفی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی
صبح قزوین اظهار کرد: گوشت مرغ به دلیل چربی پایین، پروتئین بالا و سرشار بودن از انواع ویتامین گروه B که تاثیر زیادی بر سلامت قلب و عروق، پیشگیری از سرطان، پیشگیری از آلزایمر دارد، همواره از جایگاه بالایی در سبد غذایی خانوارها برخوردار بوده است، بنابراین دامپزشکی با نظارت مستمر خود بر واحدهای پرورش مرغ گوشتی، تمام تلاش خود را جهت افزایش سلامت گوشت مرغ به عمل میآورد.
وی افزود: از ابتدای سال جاری بیش از 311 هزار و 700 قطعه جوجه یکروزه مرغ گوشتی تحت نظارت اداره دامپزشکی شهرستان پرورش یافته است.
این مسئول در ادامه با اشاره به فعالیت بیش از 17 واحد پرورش مرغ گوشتی در این شهرستان گفت: از ابتدای سال تاکنون مجوز جوجهریزی بیش 311 هزار و 700 قطعه جوجه یکروزه گوشتی در واحدهای پرورش در بوئین زهرا صادر شده است.
وی در پایان گفت: تمامی مراحل جوجهریزی، واکسیناسیون و صدور مجوز بهداشتی حمل، تحت نظارت اداره دامپزشکی بوده که این اقدامات در سامانه GIS سازمان دامپزشکی کشور ثبت میشود.
انتهای پیام/7003
دیدگاه ها