۱۸/شوّال/۱۴۴۵

-

۱۴۰۳/۰۲/۰۸ شنبه

صبح قزوین خورش ترشی تره
کد خبر: ۳۲۱۲ تاریخ انتشار: // ساعت: : ↗ لینک کوتاه

آشپزی

خورش ترشی تره

خورش ترشی تره از سبزی های معطر و حبوبات ساخته می شود.

خورش ترشی تره
به گزارش صبح قزوین، خورش ترشی تره از سبزی های معطر و حبوبات ساخته می شود.
مواد لازم برای تهیه خورش ترشی تره: آب نارنج 2 فنجان لوبیا چیتی 250 گرم عدس 250 گرم آرد برنج 100 گرم اسفناج 1000 گرم نعناع 125 گرم شوید یا شبت 125 گرم گشنیز 125 گرم جعفری ساطوری شده 125 گرم سیر 1 عدد تخم مرغ 4 عدد روغن 150 گرم طرز تهیه : لوبیا چیتی و عدس مجموعا 500 گرم باشد , سبزی مخلوط ( شبت , گشنیز , نعناع و جعفری ) باشد , می توان یا از رب نارنج استفاده کرد یا آب نارنج ) .
حبوبات را با دو سه قاشق پیاز سرخ کرده و کمی نمک و مقداری آب در ظرفی میریزیم و می گذاریم کاملا بپزد.
سبزیهای مخلوط را بعد از تمیز کردن ریز خرد می کنیم و سیر را می کوبیم و لانرا در سه چهار قاشق سوپخوری روغن کمی سرخ می کنیم و بعد سبزیهای خرد شده را داخل سیر سرخ شده می ریزیم و سبزی را کمی سرخ می کنیم بقیه روغن را داخل سبزی می ریزیم این مایه را داخل حبوبات پخته شده می ریزیم اسفناج را بعد از تمیز کردن کمی درشت خرد می کنیم و داخل مایه می ریزیم و می گذاریم تا اسفناج نیز کاملا بپزد.
آنگاه آرد برنج را در کمی آب سرد حل می کنیم و داخل مایه میریزیم و مرتب بهم می زنیم تا آرد برنج گلوله نشود این خورش باید به سفتی یک آش معمولی باشد  بعد از اماده شدن رب نارنج یا آب نارنج را اضافه می کنیم و تخم مرغها را در ظرفی می شکنیم و کمی نمک می زنیم و در اواخر طبخ داخل ترش تره می ریزیم و آن را بهم می زنیم تخم مرغ که یکی دو جوش زد خورش آماده است .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این خورش برای 4 تا 6 نفر کافیست.
انتهای پیام/3003/خ

دیدگاه ها

اخبار استان قزوین
اخبار ایران و جهان