۲۵/شوّال/۱۴۴۵

-

۱۴۰۳/۰۲/۱۵ شنبه

صبح قزوین برای متصدیان قنادی ها و ماست بندی های قزوین، آموزش بهداشتی ارائه شد
کد خبر: ۲۱۲۸۲ تاریخ انتشار: // ساعت: : ↗ لینک کوتاه

در منطقه ولی عصر(عج)؛

برای متصدیان قنادی ها و ماست بندی های قزوین، آموزش بهداشتی ارائه شد

با توجه به نزدیک بودن روزهای تعطیل نوروز سال ۱۳۹۳ که باعث افزایش خرید شیرینی و مواد غذایی توسط شهروندان خواهد شد، برای کنترل مسایل بهداشتی این محصول ها، با پیگیری مهندس ملیحه سعیدی و مهندس محمد سعید حسین زاده کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشتی ـ درمانی ولی عصر(عج) قزوین، نکات بهداشتی به تمامی متصدیان واحدهای قنادی و ماست بندی این منطقه، در قالب نشستی، یادآوری شد.

برای متصدیان قنادی ها و ماست بندی های قزوین، آموزش بهداشتی ارائه شد
به گزارش صبح قزوین، در برنامه مذکور، ابتدا مهندس عسگر شریف زاده کارشناس مسوول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین درباره اهمیت بهداشت موادغذایی مطالبی را بیان کرد و سپس مهندس تورج برزگر کارشناس بهداشت محیط این مرکز لزوم رعایت بهداشت مواد غذایی در مراحل تهیه، نگهداری و توزیع مواد غذایی را در کنار رعایت بهداشت فردی، از اصول تهیه شیرینی و مواد لبنی معرفی کرد که باید متصدیان مربوطه به اجرای آنها دقت کنند.
مهندس هاشم یوسفی دیگر کارشناس بهداشت محیط مرکز نیز آیین نامه مقررات بهداشتی مشاغل فوق و نکات بهداشت فردی، ساختمانی، لوازم و ابزار کار را بیان کرد و با نمایش عکس هایی، وضعیت نامناسب بعضی از کارگاه های قنادی و ماست بندی را به نمایش گذاشت.
منبع: روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قزوین انتهای پیام/7008

دیدگاه ها

اخبار استان قزوین
اخبار ایران و جهان