به گزارش
صبح قزوين، اسماعيلي مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قزوین گفت: برداشت محصول فندق از باغات بخش الموت غربی( رازمیان ) قزوین آغاز شد.
اسماعیلی افزود: بخش الموت غربی با دارا بودن حدود 1200هکتار سطح زیر کشت فندق رتبه اول استان را به خود اختصاص داده است.
وی متوسط عملکرد فندق را حدود یک تن و 500 گرم در هکتار برآورد کرد.
اين مسئول با اشاره به اینکه از 60 روستای منطقه 52 روستا دارای محصول فندق هستند ادامه داد: بیشترین فندق منطقه مربوط به روستاهای زردچال، دربند، سوگاه، هیر، ویار، رشکین، قسطین، فشک، روح آباد، پرچکوه، تلاتر، گشنه رود، طیاندشت و پررود می باشد.
اسماعيلي به فواید ومزایای استفاده از این محصول اشاره و اظهار كرد: فندق دارای چربی قابل جذب بدن می باشد و اثرات خوب و مفیدی بر سلامت بدن انسان دارد.
وي تصريح كرد: برداشت فندق هم اکنون به صورت دو پوست انجام مي شود و معمولاً به صورت تازه خوری و تک پوست برای خشکبار مورد مصرف قرار می گیرد.
برداشت فندق در این منطقه تا اواخر شهریور ماه به طول می انجامد.
انتهاي پيام/ 3003/خ
دیدگاه ها