۱۷/شوّال/۱۴۴۵

-

۱۴۰۳/۰۲/۰۷ جمعه

صبح قزوین روحانی: تنگ نظران نمی‌توانند کارهای بزرگ دولت در کنار ملت را ببینند
کد خبر: ۱۵۰۱۴۶ تاریخ انتشار: ۱۳۹۴/۱۲/۲۲ ساعت: ۱۰:۵۴ ↗ لینک کوتاه

مراسم گرامی‌داشت روز شهدا؛

روحانی: تنگ نظران نمی‌توانند کارهای بزرگ دولت در کنار ملت را ببینند

رئیس‌جمهور با انتقاد از برخی فضاهای موجود در کشور گفت: برخی با تنگ نظری نمی‌توانند ببینند که دولت یازدهم توانسته است در این زمان در کنار ملت یک کار بزرگ انجام دهد.

روحانی: تنگ نظران نمی‌توانند کارهای بزرگ دولت در کنار ملت را ببینند
به گزارش سرویس سیاسی  صبح قزوین ، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی صبح روز شنبه در سومین کنگره ملی بزرگداشت روز شهید با بیان این‌که «روز شهید روزی بسیار عزیز و بزرگ است» اظهار کرد: شهدا درس ایثار و شهادت را از قرآن ، اهل بیت عصمت خاندان رسالت و فرهنگ ایستادگی و مقاومت سرزمین‌شان آموخته‌اند.

وی هم‌چنین با بیان این‌که «شاید پس از رحلت پیامبر(ص) بانوی بزرگ اسلام حضرت فاطمه زهرا(س) نخستین کسی بود که مسیر شهادت را برگزید»، خاطرنشان کرد: ایشان برای حفظ فدک بلکه برای حفظ راه پیامبر(ص) و مسیر هدایت و گفتن سخن حق و هم‌چنین احیای راه هدایت و سعادت ایستادند، مقاومت کردند و سختی‌ها را به جان خریدند و با اشک و آه و مظلومیت توانستند صدای خود را به گوش آن روز جهان اسلام و هم‌چنین همه مسلمانان و آزادی‌خواهان در طول تاریخ برسانند.

رئیس‌جمهور با تاکید بر این‌که «سید شهیدان نیز فرزند برومند فاطمه(س) است» گفت: سید الشهدا فرزند تربیت شده چنین مادر و خاندانی هستند؛ اگر حمزه عموی رسول خدا در احد سیدالشهدا نام گرفت امام حسین(ع) در طول تاریخ تبدیل به سرور همه شهدای عالم شد.

وی با اشاره به شهدای انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس اظهار کرد: فرزندان خانواده‌های شهدا در جبهه‌های نبرد، جز با یاد و نام حسین‌بن‌علی(ع) و فرهنگ عاشورا و کربلا به جبهه‌های نبرد نرفتند. آن‌ها ایستادگی کردند و روزها و شب‌ها در سنگرها پاسداری دادند. آن‌ها شب‌های نبرد با زیارت عاشورا با دوستان خدا وداع می‌کردند.

وی ادامه داد: در شهدا جز عشق به فاطمه(س) و حسین بن‌علی(ع) و ایمان خدا، رسول خدا و قیامت و خاندان رسالت چیز دیگری وجود نداشت.

رئیس‌جمهور با اشاره به اقتدار روحی و معنوی شهدا در نبردهای حق علیه باطل تاکید کرد: این قدرت بزرگ را خانواده‌های شهدا و ایثارگران آفریدند. این شهدا در خانواده‌هایی تربیت یافتند که دنیایی از معنویت در آن‌ها وجود دارد.

وی با بیان این‌که «برای جاودانگی هیچ راهی جز ایثار وجود ندارد» تصریح کرد: تنها کسانی که کار دنیایی شان پس از مرگ تا قیامت متوقف نمی‌شود شهدا هستند و این مقام بالاترین مقامی است که خداوند برای آن‌ها قرار داده است. مقام شهید و شهدا لحظه به لحظه بالاتر می‌رود و این فزونی تا روز قیامت متوقف نمی‌شود.

وی با بیان اینک‌ه «تعمیر مسجد ، آب دادن به تشنگان ، آب دادن به حاجیان، کارهای ارزشمندی هستند اما قابل مقایسه با ایثار و فداکاری نیستند» ، ادامه داد: ایمان و جهاد در راه خدا را نباید به کارهای معمولی مقایسه کرد . شهدا قدرت بزرگ کشور و از سرمایه های اجتماعی بزرگ ما محسوب می‌شود.

رئیس‌جمهور با تاکید بر این‌که «باید درس زندگی را از ایثارگران یاد بگیریم؛ چراکه «امروز از ایثارگران فاصله بسیاری داریم» به انتقاد از برخی فضاهای ایجاد شده در کشور پرداخت و اظهار کرد: چرا در جامعه به یکدیگر تهمت می‌زنیم، ‌دروغ می‌گوییم و به هم توهین می‌کنیم؟ چرا فضای برادری و وحدت را در جامعه بوجود نمی‌آوریم و چرا به فکر خود، حزب خود و جناح خود هستیم؟ چرا به فکر کشور نیستیم؟ چرا به فکر عظمت مردم و راحتی آن‌ها نیستیم؟ به خاطر اینکه این دولت در این زمان توانسته است در کنار ملت یک کار بزرگ انجام دهد، چقدر تنگ‌نظری می‌شود. عده‌ای نمی توانند عظمت ملت و مردم را ببینند. آن‌ها نمی‌توانند رفاه مردم را ببینند. این‌که این حزب و جناح یا آن حزب و جناح پیروز شود چه تفاوتی دارد؟ ما همه عضو یک ملت هستیم و هدف همه این است که در هر کجا که قرار گرفتیم به مردم خدمت کنیم. باید درس را از خانواده‌های شهدا یاد بگیریم و ایثار و فداکاری برای ملت را از آن‌ها بیاموزیم.

وی با تاکید بر این‌که «هدف انقلاب اسلامی؛ 22 بهمن، 17 شهریور و سایر مناسبت‌های انقلابی دیگر جز برادری و وحدت ملی نبوده است»، خاطرنشان کرد: هدف از انقلاب اسلامی جز دیدن نور هدایت اسلام نبود. انقلاب اسلامی برای اخلاق ، برادری، وحدت ملی، ادب و خلق نکو بود و انقلابی یعنی کسی که مطیع خداست. پیامبر (ص) نیز در پاسخ به این پرسش که اسلام چیست فرموده‌اند اسلام چیزی نیست جز آن‌که قلب و روحت تسلیم خدا باشد و مردم نیز از دست و زبانت در امان باشند.

وی با اشاره به مطالب برخی از روزنامه‌ها ادامه داد: عده‌ای هنگامی که برخی می‌خواهند لب به سخن باز کنند می‌ترسند که او چه می‌خواهد بگوید و نکند که او قصد دارد به من یا خانواده و طایفه من و یا دیگری توهین کند. برخی از روزنامه‌ها فحش نامه‌اند. برخی وقتی نام یک روزنامه می‌آید با ترس و لرز آن روزنامه را باز می‌کنند و می‌خوانند تا ببینند در کجای آن روزنامه به او تهمتی زده‌اند؟

انتهای پیام/7008

منبع: ایسنا

دیدگاه ها

اخبار استان قزوین
اخبار ایران و جهان