۱۱/ذو القعدة/۱۴۴۵

-

۱۴۰۳/۰۲/۳۰ یکشنبه

صبح قزوین افزایش قدرت حافظه، تقویت بدن‌های ضعیف و کمک به خون سازی با مصرف انجیر
کد خبر: ۴۷۳۵۲ تاریخ انتشار: ۱۳۹۴/۵/۱۷ ساعت: ۲۱:۴۵ ↗ لینک کوتاه

یک متخصص طب سنتی عنوان کرد

افزایش قدرت حافظه، تقویت بدن‌های ضعیف و کمک به خون سازی با مصرف انجیر

یک متخصص طب سنتی گفت: برای افزایش قدرت حافظه، تقویت بدن‌های ضعیف و کمک به خون سازی می‌توان انجیر را همراه با بادام, پسته و مویز مصرف کرد.

 افزایش قدرت حافظه، تقویت بدن‌های ضعیف و کمک به خون سازی با مصرف انجیر
به گزارش سرویس اجتماعی صبح قزوین ، سبزی‌ها و میوه‌ها از دیدگاه طب سنتی دارای طبع‌های گوناگون هستند و برای همه مزاج‌ها مفید نیستند بلکه مصرف بی رویه هر کدام بدون دانستن مزاج فرد می‌تواند مضر باشد و به سلامتی فرد آسیب برساند.
معرفی چند میوه و سبزی از نگاه طب سنتی
کاهو:
ناصر رضایی پور متخصص طب سنتی عنوان کرد: از دیدگاه طب سنتی کاهو دارای سرد و تر است, صاف کننده خون بوده و خون خوب و رقیقی تولید می‌کند که بهتر از خون تولید شده حاصل از سبزیجات دیگر است.
-کاهو خواب آور خوبی است؛ خوردن آن با سرکه متحرک اشتها است؛ زیاده روی در مصرف آن برای قوای جنسی مضر است و باعث فراموشی و ضعف بینایی می‌شود.
هندوانه:
به گفته وی هندوانه، سرد و تر است, باعث تسکین تیزی صفرا و خون شده و رطوبت بدن را افزایش می‌دهد.
-مصرف هندوانه به صورت ناشتا و بلافاصله پس از غذا مضر است و بهتر است بین دو وعده غذایی میل شود.
-هندوانه در سردمزاجان باعث ضعف نیروی جنسی و درد مفاصل می‌شود و یادمان باشد که هندوانه یک میوه تابستانه است.
انجیر:
-طبیعت انجیر،گرم و تر است؛ ارزش تغذیه زیادی دارد؛ چاق کننده، ملین طبع و کاهنده عصبانیت است, برای بهبود درد و خشونت سینه، تکرر ادرار مفید بوده و تقویت کبد است.
این متخصص طب سنتی خاطرنشان کرد: برای افزایش قدرت حافظه، تقویت بدن‌های ضعیف و کمک به خون سازی می‌توان انجیر را همراه با بادام, پسته و مویز مصرف کرد.


انتهای پیام/7008

منبع: تسنیم

دیدگاه ها

اخبار استان قزوین
اخبار ایران و جهان