به گزارش حوزه فرهنگ و هنر پایگاه خبری تحلیلی «صبح قزوین »؛ شیرینی نارگیلی یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و مجلسی است که شباهت زیادی به شیرینی گردویی دارد. این شیرینی خوشمزه هم تقریبا با روشی که شیرینی گردویی پخته می شود، درست میشود.
مواد لازم شیرینی نارگیلی
پودر نارگیل ۶۰ گرم
شکر ۱۲۰ گرم
روغن مایع ۴۰ گرم
سفیده تخم مرغ ۶۰ گرم
آبلیمو یک سوم قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه شیرینی نارگیلی
مرحله اول
ابتدا شکر را به همراه پودر نارگیل، نیمی از سفیده تخم مغر و نیمی از روغن داخل غذاساز یا مخلوط کن میریزیم و دو دقیقه میکس میکنیم تا مواد کاملا یکدست شوند. در ادامه مواد را به یک تابه مناسب انتقال میدهیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم.
مرحله دوم
در ادامه باقیمانده سفیده تخممرغ را به همراه باقیمانده روغن مایع، وانیل و آبلیمو به تابه اضافه میکنیم و با قاشق چوبی مواد را به صورت رفت و برگشت مانند چرخاندن حلیم نذری مخلوط میکنیم. به مدت ۱۰ دقیقه مواد را روی حرارت بسیار ملایم هم میزنیم.
مرحله سوم
توجه داشته باشید که دمای مایه شیرینی باید به حدی باشد که زمانی که انگشتمان را داخل مایه شیرینی میزنیم دستمان نسوزد. پس از ۱۰ دقیقه هم زدن مایه شیرینی را داخل یک ظرف در بسته میریزیم و کنار میگذاریم تا از حرارت بیفتد و خنک شود.
مرحله چهارم
حالا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. پس از اینکه مایه شیرینی خنک شد آنرا داخل قیف میریزیم، سپس داخل سینی فر یک کاغذ روغنی قرار میدهیم و روی کاغذ روغنی شیرینیها را با فاصله قیف میزنیم.
مرحله پنجم
اگر روی شیرینیها برآمدگی وجود داشت انگشمان را با کمی روغن مایع چرب میکنیم و با نوک انگشت روی شیرینیها را صاف میکنیم. در اخر شیرینی.ها را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در فر قرار می.دهیم تا اماده شوند.
مرحله ششم
پس از اینکه شیرینیها به طور کامل پخت آنها را از فر خارج می.کنیم. اگر میخواهید روی شیرینیها کمی طلایی شود می.توانید یک دقیقه گریل را روشن کنید. در اخر صبر میکنیم شیرینیها خنک شود سپس آنها را جمع میکنیم و در ظرف در بسته نگهداری می.کنیم.
شیرینی نارگیلی در توستر
توستر را از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا کاملا گرم شود، سپس یک کاسه آب جوش در توستر قرار میدهیم. در آخر شیرینیها را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه درون توستر یا فر برقی قرار میدهیم تا آماده شوند.
شیرینی نارگیلی بدون فر
ابتدا در یک قابلمه جادار سه پایه فلزی قرار میدهیم و روی درب قابلمه دمکنی میگذاریم، سپس قابلمه را روی شعله پخش کن به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت بسیار ملایم قرار میدهیم تا گرم شود. سپس داخل یک سینی یا قالب مناسب کاغذ روغنی میگذاریم.
حالا روی کاغذ روغنی شیرینیها را با فاصله قیف میزنیم، سپس شیرینیها را روی سه پایه فلزی درون قابلمه قرار میدهیم و دم کنی را روی درب قابلمه میگذاریم. حدودا ۲۰ دقیقه زمان برای پخت شیرینیها نیاز است. برای طلایی شدن روی شیرینیها هم آنها را به همراه کاغذ روغنی به مدت ۱۰ دقیقه بر میگردانیم تا طلایی شوند.
انتهای خبر/۱۴۰۴
منبع:چی شی
دیدگاه ها