به گزارش سرویس اجتماعی صبح قزوین به نقل از باشگاه خبرنگاران، برخی از شرکتها ضایعات مضر و غیرقابل استفاده مرغ از جمله پوست و اجزای درونی آن را از قصابیها خریداری کرده و پس از یک فرآیند محصولی به نام "خمیر مرغ" استخراج میکنند.
این محصول در برخی از صنایع غیرغذایی میتواند کاربرد داشته باشد اما برخی از تولیدکنندگان سودجو سوسیس و کالباس از آن در محصولاتشان استفاده میکنند.
وزارت بهداشت هرگونه استفاده از خمیر مرغ در فرآوردههای گوشتی مثل سوسیس و کالباس را اکیدا ممنوع کرد.
فیلم
انتهای پیام/
دیدگاه ها