۱۲/ذو القعدة/۱۴۴۵

-

۱۴۰۳/۰۲/۳۱ دوشنبه

صبح قزوین «پنجاه سالگی»، روایت ناگفته‌های زندگی حاج قاسم سلیمانی
کد خبر: ۳۶۰۷۴۰ تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۹/۲۵ ساعت: ۱۳:۱۸ ↗ لینک کوتاه

«پنجاه سالگی»، روایت ناگفته‌های زندگی حاج قاسم سلیمانی

«پاییز پنجاه سالگی» به سراغ واکاوی ابعاد ناگفته و کمتر دیده‌شده زندگی و شخصیت حاج قاسم سلیمانی رفته است.

«پنجاه سالگی»، روایت ناگفته‌های زندگی حاج قاسم سلیمانی

به گزارش سرویس فرهنگ وهنر صبح قزوین ؛«پنجاه سالگی» به کارگردانی «محسن اسلام‌زاده»، ناگفته‌هایی از زیست «شهید حاج قاسم سلیمانی» را از زبان «سردار محمّد جمالی»، هم‌رزمش روایت می‌کند و نگاهی دارد به دوران حضور «حاج قاسم» در منطقه جنوب‌شرق کشور؛ دورانی که سردار سلیمانی علاوه بر این که فرمانده سپاه ثارالله بود، در قرارگاه قدس هم فرماندهی می‌کرد و یکی از دوران مهم فعالیت ایشان بوده است.

این مستند ۷۰ دقیقه‌ای تولید موسسه فرهنگی هنری اندیشه شهید آوینی و شبکه یک سیما است که برای نخستین بار در شانزدهمین جشنواره مستند «سینما حقیقت» در بخش‌های «جایزه شهید آوینی» و «مسابقه بلند ملّی» به نمایش در آمد.

محسن اسلام‌زاده در اثر جدید خود با عنوان «پاییز پنجاه سالگی» به سراغ واکاوی ابعاد ناگفته و کمتر دیده‌شده زندگی و شخصیت حاج قاسم سلیمانی رفته که تفاوت‌هایی با دیگر آثار ساخته شده در این زمینه دارد. ‫

‬

پاییز پنجاه سالگی برگرفته از کتابی با همین نام نوشته «فاطمه بهبودی» است که خاطرات مریم جمالی همسر شهید مدافع حرم محمد جمالی را به نگارش درآورده است.

پنجاه سالگی

محسن اسلام زاده، کارگردان مستند «پاییز پنجاه سالگی» در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفتاز مرداد سال ۹۹ ساخت مستند پنجاه سالگی آغاز شد اما چون به سوژه و آرشیو مناسبی نرسیده بودم تا اسفند ۹۹ دست نگه داشتم اما از اسفند راه باز شد و توانستم کم کم آرشیوها را به دست بیاورم.

به گفته کارگردان مستند پنجاه سالگی، رفت و آمد به کرمان و مجوز گرفتن برای اقدامات اولیه سخت بود اما در نهایت به این نتیجه رسیدم که شهید جمالی را انتخاب کنم و سوژه را بر اساس کتاب پنجاه سالگی که سرگذشت شهید جمالی  به قلم فاطمه بهبودی است انتخاب کردم.

اسلام زاده بیان کرددر نهایت در خرداد ۱۴۰۰ کار رسما آغاز شد و تا دی ماه سال گذشته به نتیجه رسید اما چون کار خوبی شده بود پیشنهاد شد یک سال صبر کنیم و بعد وارد چرخه اکران شویم.

وی افزودکتاب کدهای خیلی خوبی داشت برای مثال اینکه سیرجان ناامن بود و اتفاق خاصی در آن رخ داده بود ویا قصه بهادر نارویی کدهای خاصی داشت و برای ما الهام بخش بود و قصه را از روی کتاب گسترش دادیم.


انتهای پیام/1404

دیدگاه ها

اخبار استان قزوین
اخبار ایران و جهان