آموزش دو شیرینی سنتی و خوشمزه قزوینی مناسب ایام عید نوروز با ماندگاری بالا را در مطلب زیر بخوانید.
به گزارش حوزه فرهنگ و هنر پایگاه خبری تحلیلی «صبح قزوین»، آموزش دو شیرینی سنتی و خوشمزه قزوینی مناسب ایام عید نوروز با ماندگاری بالا را در مطلب زیر بخوانید:
مواد لازم
شیرینی پادرازی و نان قندی قزوین
مواد اصلی
آرد سفید قنادی
۲۵۰ گرم
پودر قند
۱۲۵ گرم
روغن جامد
۱۲۵ گرم
پودر هل
۱ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر
۱ قاشق چای خوری
جوش شیرین
۱ قاشق چای خوری
کنجد ،خرفه وخشخاش
به مقدار لازم
درجه سختی
زمان تهیه ۴۵
دقیقه
زمان پخت ۱۵
دقیقه
۱
ابتدا روغن جامد را آب میکنیم و اجازه میدهیم خنک شود و بعد پودر قند را به آن اضافه میکنیم و با همزن دستی یا چنگال مخلوط میکنیم. هل را اضافه و مخلوط میکنیم.
۲
آرد و جوش شیرین و بکینگ پودر را سه بار الک کرده و کم کم به مواد اضافه و با دست مخلوط میکنیم و تا زمانی که به انسجام برسد و خمیر لطیفی به دست آید. ممکن است چند قاشق از آرد اضافه باشد. میتوانید جوش شیرین را حذف کنید و به جای آن بکینگ پودر اضافه کنید. خمیر نیاز به استراحت و ورز دادن ندارد.
۳
برای نان قندی به اندازه فندق از خمیر برداشته به شکل نیم دایره درمیاوریم و با پشت چاقو یک علامت + روی آن ایجاد میکنیم تا هنگام پخت باعث ترک خوردن و شکفته شدن روی شیرینی شود و سر آن را در خشخاش یا تخم خرفه میزنیم و در سینی میچینیم.
۴
برای پادرازی، از خمیر به اندازه فندق برداشته و به شکل اشک دو طرفه شکل میدهیم و با پشت چاقو شیارهایی ایجاد میکنیم و در کنجد یا تخم خرفه میغلطانیم و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم میچینیم و در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۶۰ به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه میپزیم.
تصاویر مراحل تهیه
شیرینی پادرازی و نان قندی قزوین
سایر نکات
برای داشتن شیرینی زعفرانی، زعفران آب کرده غلیظ به خمیر اضافه کنید.
برای داشتن شیرینی کاکائویی، یک قاشق از آرد کم کنید و یک ق پودر کاکائو اضافه کنید.
دیدگاه ها