۱۰/ذو القعدة/۱۴۴۵

-

۱۴۰۳/۰۲/۲۹ شنبه

صبح قزوین قوی کننده مغز و معده را بشناسید!
کد خبر: ۳۵۶۵۲۷ تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۱۲/۲۱ ساعت: ۱۸:۲۱ ↗ لینک کوتاه

قوی کننده مغز و معده را بشناسید!

متخصص طب سنتی گفت:‌ گردو مقوی مغز، معده و کبد، خشکاننده رطوبات اضافی بدن، درمان دل‌پچیه، ضد سرطان سینه و مقوی حواس و حافظه است.

قوی کننده مغز و معده را بشناسید!
 
به گزارش سرویس علم وفناوری صبح قزوین به نقل از فارس، علیرضا یارقلی، متخصص طب سنتی اظهار داشت: گردو گرم و خشک است و مصرف آن در فصول سرد سال بسیار مفید است؛ چراکه باعث ایجاد حرارت و گرمای مناسب در بدن می‌شود.

حاوی ویتامین‌های E، B6، B9، آهن، روی، فسفر، منگنز، پروتئین، اسیدها چرب، امگا3 و آنتی اکسیدان است و استفاده از روغن آن برای تقویت پوست و مو بسیار مفید است.
 
یارقلی با اشاره به خواص این مغز، یادآور شد: مقوی مغز، معده و کبد، خشکاننده رطوبات اضافی بدن، درمان دل‌پچیه، ضد سرطان سینه و مقوی حواس و حافظه است.

این متخصص طب سنتی اضافه کرد: بهترین نوع گردو، پوست نازک، پرگوشت و تازه آن است که در لحظه مصرف پوست گرفته شود؛چراکه مغز گردو در مجاورت هوا روغن ناسالم تولید کرده و به ویژه برای مبتلایان به چربی خون و صاحبان مزاج گرم و خشک مناسب نیست.

وی متذکر شد: خوردن زیاده از حد گردو به خصوص در افراد گرم مزاج در فصول گرم سال و در مناطق گرمسیری می‌تواند باعث بروز جوش، زخم‌های دهانی، ورم لوزه و التهاب شود.

یارقلی ابراز کرد: بنابراین توصیه می‌شود جانب اعتدال را‌‌‌‌‌‌‌‌ در مصرف رعایت کرده و از مصلحات آن مانند انار ترش، رب انار و سکنجبین غافل نشویم.
انتهای پیام/1404

دیدگاه ها

اخبار استان قزوین
اخبار ایران و جهان