۱۷/شوّال/۱۴۴۵

-

۱۴۰۳/۰۲/۰۷ جمعه

صبح قزوین جمعیت کارمند اوقاف رو به پیری می‌رود/ مربیان و خادمین قرآنی مشمول حمایت‌های سازمانی نمی‌شوند
کد خبر: ۳۴۵۱۰۰ نویسنده: محسن میرشاهانی تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۷/۷ ساعت: ۱۳:۱۱ ↗ لینک کوتاه

مدیرکل منابع انسانی سازمان اوقاف کشور:

جمعیت کارمند اوقاف رو به پیری می‌رود/ مربیان و خادمین قرآنی مشمول حمایت‌های سازمانی نمی‌شوند

مدیرکل منابع انسانی سازمان اوقاف کشور گفت: نیروی انسانی ما در حوزه اوقاف به سمتی رفته که اکنون نیروی بازنشسته زیاد داریم و سن خدمتی افراد در حوزه اوقاف در حال افزایش است که برای این مسئله باید به فکر جایگزین باشیم.

جمعیت کارمند اوقاف رو به پیری می‌رود/ مربیان و خادمین قرآنی مشمول حمایت‌های سازمانی نمی‌شوند
محسن میرشاهانی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی صبح قزوین؛ با اشاره به وضعیت نیروی انسانی این سازمان اظهار کرد: به طور کلی ما بیش از چهار هزار و ۲۰۰ کارمند در سازمان اوقاف داریم که اگر این نیروی انسانی را طبق ساختار ببینیم، حجم نیروی انسانی ما خیلی بیشتر است اما اگر بخواهیم نسبت به وظایف ارزیابی کنیم نیز تنوع وظایف به ما نشان می‌دهد که باید پرسنل را افزایش دهیم.

وی افزود: نیروی انسانی ما در حوزه اوقاف به سمتی رفته که اکنون نیروی بازنشسته زیاد داریم و سن خدمتی افراد در حوزه اوقاف در حال افزایش است که برای این مسئله باید به فکر جایگزین باشیم که برای این کار باید ابتدا ساختار ما اصلاح شود تا به نتیجه و تصمیم‌گیری برسیم.

مدیرکل منابع انسانی و پشتیبانی سازمان اوقاف و امورخیریه کشور ادامه داد: در بحث جایگزین نیروها یا باید وظایف را برون سپاری کنیم یا اینکه به نیروی انسانی جدید محول کنیم که درباره این مباحث باید در حوزه دولت و کلان سازمان، برنامه‌ریزی شود و سپس به کل کشور تسری پیدا کند.

این مقام مسئول درباره نحوه رسیدگی در حوزه مربیان قرآنی، خادمین حرم‌ها و بقاع متبرکه ابراز کرد: باید واقع بین باشیم که در بحث نیروی انسانی دولتی در دستگاه اجرایی، به چند دسته رسمی، پیمانی و قرارداد مدت معین تقسیم می‌شود و یک تعداد نیرو هم داریم که از منابع اختصاصی(داخلی) به آن‌ها حقوق پرداخت می‌شود.

جایگزینی نیروها نیازمند تغییرات در ساختار است 

وی اضافه کرد: درحالی که مربیان قرآنی و خادمین نیز در این چهار حوزه نیروی انسانی سازمان قرار نمی‌گیرند و فرآیند جذب آنان در کمیته سرمایه انسانی تعریف نشده است؛ یعنی گزینش و حراست برای آنان طی نشده است.

میرشاهانی در ادامه گفت: اگر روزی هم سیاست سازمان به این سمت برود که این افراد داخل ساختار سازمانی وارد شوند و فرآیند سیستمی داشته باشند هم به سابقه آنان از زمانی که جذب شده‎اند تاکنون بازمی‌گردد و طبق آن اولویت‌بندی می‌شوند.

این مقام مسئول تصریح کرد: از نظر ما نیروهای مراکز قرآنی و خادمین بقاع متبرکه هیچگونه ضابطه استخدامی با ما ندارند و ما هم هیچ ورودی نداریم؛ اگر هم از دیوان رای بیاورند؛ متناسب با آن محلی که جذب شده‌اند باید از همان محل هم تزریق مالی شوند.

مدیرکل منابع انسانی و پشتیبانی سازمان اوقاف و امورخیریه کشور با بیان اینکه برنامه خاصی برای خادمین و مربیان نداریم چون آمار درستی از آنان هم در دست نیست، گفت: چون ما دستگاه اجرایی، قانونمند و رسمی هستیم و این نیروها بدون هماهنگی، بدون فرآیند مراحل جذب و بدون مجوز حراست و گزینش جذب شده‌اند لذا هیچ جایگاهی در سازمان اوقاف به آن شکل رسمی و پیمانی ندارند.

انتهای پیام/ 1300

دیدگاه ها

اخبار استان قزوین
اخبار ایران و جهان