دکتر سید علیرضا خونساری در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی
صبح قزوین ، اظهار کرد: در ۹ ماهه اول سال ۱۳۹۶، تعداد ۱۸۱ واحد از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در شهرستان قزوین به علت تخلف بهداشتی پلمپ شد.
وی افزود: در این مدت بیش از ۲۳ هزار بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی توسط کارشناسان بهداشت محیط این مرکز در ساعات اداری و غیر اداری انجام و بیش از سه هزار و ۷۰۰ مورد اخطار بحرانی و غیر بحرانی صادر شده است.
رئیس مرکز بهداشت شهید بلندیان اذعان کرد: در همین مدت ۱۸۱ واحد از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به علت عدم رفع نقص در مهلت مقرر، پلمب و پرونده آنها به مراجع قضایی ارسال شده است.
انتهای پیام/2002
دیدگاه ها