۲۵/شوّال/۱۴۴۵

-

۱۴۰۳/۰۲/۱۵ شنبه

صبح قزوین طرز تهیه بامیه در منزل
کد خبر: ۲۵۱۲۹۶ تاریخ انتشار: ۱۳۹۶/۳/۲۳ ساعت: ۱۵:۲۰ ↗ لینک کوتاه

شیرینی محبوب ماه رمضان؛

طرز تهیه بامیه در منزل

بامیه از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که ، طرز تهیه آن را برای شما آماده کردایم.

طرز تهیه بامیه در منزل
به گزارش سرویس اجتماعی  صبح قزوین ، این شیرینی به همراه زولبیا در ماه رمضان بسیار خورده می شود. این دستور به شما کمک می کند که به راحتی این شیرینی خوشمزه را بپزید و از خوردن آن لذت ببرید.
 
 
طرز تهیه بامیه در منزل 
 
با تهیه بامیه در منزل ، شما از کیفیت مواد اولیه و همچنین روغن مورد استفاده مطمئن خواهید بود. اما در خوردن آن زیاده روی نکنید چرا که قند و چربی بالای آن برای سلامتی مناسب نمی باشد. 
 
نکاتی در مورد طرز تهیه بامیه: 
۱- به یک پیمانه به علاوه ی دو قاشق غذاخوری شکر نیاز دارید. 
 
۲- اندازه بامیه ها به میل خودتان بستگی دارد می توانید آن ها را بلند یا کوتاه درست کنید. 
 
۳- اگر در حجم زیاد درست می کنید بعد از هر سری روغن را عوض کنید. 
 
۴- آموزش ویدیویی طرز تهیه این دستور را می توانید در این لینک مشاهده کنید. 
  
برای تهیه شربت:
 
نصف پیمانه آب و ۱ پیمانه شکر را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید، آن را هم بزنید تا شکر کاملا حل شده و شربت غلیظ شود. 
 
گلاب و زعفران دم کرده را در آن بریزید و بگذارید کمی دیگر بجوشد. آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا کمی خنک شود. 
 
 برای تهیه بامیه: 
 
در قابلمه ای، ۱ پیمانه آب، ۲ قاشق غذاخوری شکر و کره را با هم ترکیب کنید. آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره آب شود.  
 
 آرد را در آن بریزید و هم بزنید تا خمیر فرم بگیرد. آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.  
 
تخم مرغ ها را یکی یکی به خمیر با دمای متوسط اضافه کنید و هم بزنید. آن را کنار بگذارید تا خنک شود.  
 
برای سرخ کردن،در قابلمه ی کوچکی در حدی روغن بریزید که بامیه ها در آن شناور باشند و آن را داغ کنید.  
 
خمیر را در قیف با سر کنگره دار بریزید. آن را به اندازه های دلخواه قیف زده و با دست، چاقو و یا قیچی چرب شده آن را جدا کرده و در روغن سرخ کنید. این کار را با بقیه خمیر ادامه دهید.  
 
بامیه ها را از روغن خارج کرده، در صافی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود و کمی هم خنک شوند.  
 
بامیه ها را برای ۵ دقیقه در شربت با حرارت ملایم بیندازید. سپس آن ها را خارج کرده در صافی بگذارید تا شربت اضافی آن ها گرفته شود. 


 انتهای پیام/1404
منبع:فرادید 
 

دیدگاه ها

اخبار استان قزوین
اخبار ایران و جهان