، این شیرینی به همراه زولبیا در ماه رمضان بسیار خورده می شود. این دستور به شما کمک می کند که به راحتی این شیرینی خوشمزه را بپزید و از خوردن آن لذت ببرید.
با تهیه بامیه در منزل ، شما از کیفیت مواد اولیه و همچنین روغن مورد استفاده مطمئن خواهید بود. اما در خوردن آن زیاده روی نکنید چرا که قند و چربی بالای آن برای سلامتی مناسب نمی باشد.
نکاتی در مورد طرز تهیه بامیه:
۱- به یک پیمانه به علاوه ی دو قاشق غذاخوری شکر نیاز دارید.
۲- اندازه بامیه ها به میل خودتان بستگی دارد می توانید آن ها را بلند یا کوتاه درست کنید.
۳- اگر در حجم زیاد درست می کنید بعد از هر سری روغن را عوض کنید.
۴- آموزش ویدیویی طرز تهیه این دستور را می توانید در این لینک مشاهده کنید.
برای تهیه شربت:
نصف پیمانه آب و ۱ پیمانه شکر را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید، آن را هم بزنید تا شکر کاملا حل شده و شربت غلیظ شود.
گلاب و زعفران دم کرده را در آن بریزید و بگذارید کمی دیگر بجوشد. آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
برای تهیه بامیه:
در قابلمه ای، ۱ پیمانه آب، ۲ قاشق غذاخوری شکر و کره را با هم ترکیب کنید. آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره آب شود.
آرد را در آن بریزید و هم بزنید تا خمیر فرم بگیرد. آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
تخم مرغ ها را یکی یکی به خمیر با دمای متوسط اضافه کنید و هم بزنید. آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
برای سرخ کردن،در قابلمه ی کوچکی در حدی روغن بریزید که بامیه ها در آن شناور باشند و آن را داغ کنید.
خمیر را در قیف با سر کنگره دار بریزید. آن را به اندازه های دلخواه قیف زده و با دست، چاقو و یا قیچی چرب شده آن را جدا کرده و در روغن سرخ کنید. این کار را با بقیه خمیر ادامه دهید.
بامیه ها را از روغن خارج کرده، در صافی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود و کمی هم خنک شوند.
بامیه ها را برای ۵ دقیقه در شربت با حرارت ملایم بیندازید. سپس آن ها را خارج کرده در صافی بگذارید تا شربت اضافی آن ها گرفته شود.
انتهای پیام/1404
منبع:فرادید
دیدگاه ها