۰۲/ذو القعدة/۱۴۴۵

-

۱۴۰۳/۰۲/۲۱ جمعه

صبح قزوین بعد از ۲۵ سال سابقه باید کارخانه را تعطیل و کارگران را اخراج کنیم/ قاچاق؛ نفس تولید را گرفته است
کد خبر: ۲۴۵۰۹۱ تاریخ انتشار: ۱۳۹۶/۲/۱۹ ساعت: ۸:۱۵ ↗ لینک کوتاه

مدیرعامل کارخانه صنایع الکترونیک تامر:

بعد از ۲۵ سال سابقه باید کارخانه را تعطیل و کارگران را اخراج کنیم/ قاچاق؛ نفس تولید را گرفته است

مدیرعامل شرکت صنایع الکترونیک تامر گفت: در شرایط اقتصادی کنونی مجبوریم بعد از ۲۵ سال سابقه پرسنل و کارگران خود را اخراج کنیم!

بعد از ۲۵ سال سابقه باید کارخانه را تعطیل و کارگران را اخراج کنیم/ قاچاق؛ نفس تولید را گرفته است
به گزارش سرویس اجتماعی صبح قزوین ؛ محمد علی علایی مدیرعامل شرکت صنایع الکترونیک تامر در خصوص این واحد تولیدی گفت: شرکت تامر در سال 70 ثبت و در سال 71 به بهره‌برداری رسید، در ابتدا برای 17 نفر اشتغالزایی داشت که بعد از حدود 4 سال این تعداد کارگر و پرسنل به 200 نفر رسید و با قوت کار می‌کرد.

وی اظهار کرد: شرکت تامر سالانه حدود 80 هزار قطعه مختلف اعم از سیستم صوتی، درب بازکن تصویری و دیگر وسایل الکترونیک تولید می‌کرد که متاسفانه با شروع رکود اقتصادی تعداد زیادی از کارگران را اخراج کردیم و تعدادی نیز خودشان رفتند و از حدود سه سال قبل با 63 پرسنل و کارگر به تولید ادامه دادیم.

این مسئول ادامه داد: در سال گذشته با اوج بحران اقتصادی نتوانستیم شرکت را اداره کنیم و درنهایت ابتدای سال 96 تولید تعطیل شد اما در چند روز گذشته دوباره فعالیت خود را به صورت خیلی ضعیف آغاز کردیم تا شاید بعد از انتخابات تسهیلاتی 18 درصدی! به ما تعلق گیرد و بتوانیم شرکتی با قدمت حدود 25 سال را از نابودی نجات دهیم.

وی عنوان کرد: قاچاق و ورود کالا از مرزها بلای جان این صنعت شده است و به دلیل اینکه کالای قاچاق نه مالیات می‌خورد و نه ارزش افزوده بابتش پرداخت می‌شود با قیمت پایین وارد بازار شده و به فروش می‌رسد.

علایی دیگر علت مشکلات تامر را رکود بازار مسکن عنوان کرد و گفت: رکود در صنایع مختلف به دلیل پایین آمدن ساخت و ساز است. متاسفانه امروز کسانی که فقط یک شرکت ثبت کرده‌اند و هیچ تولیدی ندارند از تسهیلات و دیگر مزایای ویژه استفاده می‌کنند اما ما در مجبوریم بعد از 25 سال تلاش پرسنل و کارگران خود را اخراج کنیم!

مدیرعامل شرکت صنایع الکترونیک تامر گفت: دولت باید در اوضاع آشفته به کمک صنایع بیاید زیرا این روزها صنایع هیچ سوددهی ندارند تا بتوانند خود را نجات دهند.

علایی اظهار کرد: دولت به جای اضافه کردن یارانه‌ها و دیگر کارها به واحدهای تولیدی کمک کند تا بتوانند حرکت کنند و همچنین باید در ورودی مرزها محصولات کنترل شوند و به هر قیمتی کالا وارد نشود اگر چه اکثر کالاهای الکترونیکی که صنعت ما را مخاطره می‌کند قاچاق هستند و یا در داخل برند می‌خورند یا اصلا با برند وارد می‌شود.
انتهای پیام/2002

منبع: یزدندا

دیدگاه ها

اخبار استان قزوین
اخبار ایران و جهان