۱۸/شوّال/۱۴۴۵

-

۱۴۰۳/۰۲/۰۸ شنبه

صبح قزوین به دنبال نیمه گمشده در شبکه های مجازی!!!
کد خبر: ۳۷۱۹۹ تاریخ انتشار: // ساعت: : ↗ لینک کوتاه

به دنبال نیمه گمشده در شبکه های مجازی!!!

گاهی متاسفانه دیده می شود قشر جوان می خواهند نیمه گمشده خود را در همین صفحه های مجازی پیدا کنند . غافل از این که به دلیل ارتباط گسترده آنها در این فضاها که دارد روز به روز وسیع تر می شود نمی توانند موردی که انتخاب می کنند آنها را اقناع کند .

به دنبال نیمه گمشده در شبکه های مجازی!!!

صبح قزوین، وایبر .
لاین .
واتس آپ .
اینستاگرام .
چت روم .
تانگو و دهها شبکه ارتباطی دیگر این روزها چنان در زندگی ما ایرانیان جا باز کرده که بعید است دیگر بتوان با آن قهر کرد و ان را ندید .
ورود فضاهای متعدد مجازی به جامعه ایرانی خصوصا قشر جوان چنان بی میلی را نسبت به ازدواج افزایش داده که معلوم نیست این موضوع از چه چیزی نشات می گیرد.
این روزها بچه های جوان ما فارغ از هر دل مشغولی و تنها با داشتن یک گوشی اندروید با هر قیمتی به جای حرکت در مسیر درست زندگی اوقات خوب و طلایی خودشان را با فضاهای مجازی سرگرم کرده اند .

طبیعی ست بسیاری از جوانانی که در این فضاهای مجازی هستند دیگر کمتر صحبت می کنند و همیشه مشغول جواب دادن به پیام هایی هستند که گاه و بی گاه برایشان می آید .
دایم و البته لحظه به لحظه از خود و دیگران عکس می گیرند و برای هم می فرستند یا لحظه به لحظه زندگیشان را برای یکدیگر به رشته تصویر می کشند که گاهی این عکسها از خطوط قرمز تجاوز می کند و تبعات بسیار خطرناکی دارد .
تبعاتی که رفته رفته دارد قبحش در جامعه شکسته می شود .
گاهی متاسفانه دیده می شود قشر جوان می خواهند نیمه گمشده خود را در همین صفحه های مجازی پیدا کنند .
غافل از این که به دلیل ارتباط گسترده آنها در این فضاها که دارد روز به روز وسیع تر می شود نمی توانند موردی که انتخاب می کنند آنها را اقناع کند .
کسانی که در این فضاهای مجازی وارد می شوند به انسان هایی گوشه گیر و منزوی مبدل می شوند و کمتر با دیگران صحبت می کنند و مدام سرشان را در گوشی ها خود فرو برده اند و اگر یک لحظه گوشی از آنها جدا شود انگار که عزیزشان را از دست داده اند.
 ضمن این که هیچ امنیتی نیز در این فضاها وجود ندارد .
هر چند قوه قضاییه با حضور به موقع قصد دارد این فضای امنیتی را به هر شکل ممکن در این گستره ی بزرگ حاکم کند .

هر جامعه اي چارچوب هاي اطلاعاتي خاص خودش را دارد.
طبيعي است كه هر نوع اطلاعاتي كه اين حد و مرزها را بشكند، مي تواند سلامت و امنيت جامعه را به خطر بیاندازد.
برخلاف وجود جنبه هاي مثبت شبكه  هاي جهاني، سو استفاده از اين شبكه هاي رايانه اي توسط افراد هنجارشکن، امنيت ملي را در كشورهاي مختلف با خطر روبرو کرده است .
از اين رو به كارگيري روش ها و راه کار هاي مختلف براي پيشگيري از نفوذ داده هاي مخرب و مضر و گزينش اطلاعات سالم در اين شبكه ها رو به افزايش است.

خوشبختانه با وجود هياهوي بسياري كه شبكه جهاني اينترنت و فضاهاي سايبر را غيرقابل كنترل معرفي مي كند، فناوري لازم براي كنترل اين شبكه و انتخاب اطلاعات سالم در ایران رو به گسترش و تكامل است.
اما تا رسیدن به این فضای امنیتی فعلا جوانان ما دارند در این فضاها همسر گزيني اينترنتي می کنند .
اينترنت و سايت هاي اينترنتي، مرزها و تعاملات گذشته را بیرحمانه شكسته و اين امکان را به كاربران داده است تا با ورود به دنياي مجازي، بدون هيچ محدوديتي به ایجاد ارتباط با يكديگر و تبادل اطلاعات بپردازند.
غلط یا درستش بماند .

دسترسي آسان و بدون دردسر، سهولت ارتباط، جستجوي پنهان، ارتباط با افراد مختلف و هويت پنهان، ويژگي هاي منحصر به فردي است كه افراد گوناگون را به استفاده هر چه بيشتر از اين رسانه سوق مي دهد و امكان عبور از مرزهاي اخلاقي را متاسفانه به شکل بسیار بدی بيشتر مي كند.
با وجود هشدار هاي مکرر مسئولان، صاحب نظران و رسانه هاي جمعي درباره فعاليت سايت هاي اينترنتي در حوزه ازدواج موقت و دائم، برخي سايت هاي همسريابي، همچنان در فضاي مجازي به فعاليت خود ادامه مي دهند.

چه بسیار زنان و دخترانِ ساده و خوش باور که از طريق همین فضاهای مجازی فريب خورده اند و با ورود آنها به مراکز خاص زمينه سوء استفاده از آنها برای عده ای هنجار شکن فراهم شده است.
یکی از مسائلی که در نهی از منکر در جامعه باید به آن توجه کافی شود، منکرات رایج در جامعه است؛ منکراتی که اگر از آنها جلوگیری نشود، مانند موریانه روز به روز پایه ها و ستون های اصلیِ جامعه را نابود می کند و مسلماً راهی که این جامعه نابهنجار در پیش می گیرد، به ناکجا آباد و بن بستی بزرگ ختم می شود.
بی تعارف و به واقعیت پدیده ای به نام فساد و فحشا در تالارهای گفتگوی مجازی در ایران در جریان است؛ مسأله ای که به جرأت می توان از آن به فاجعه قرن بیست و یکم نام برد.
مردان و زنانی، شب و روز در این فضاها به دنبال طعمه می گردند و حتی برخی از این فضاها نان می خورند .

نمونه اش چت است که ابعاد مختلفی دارد .
برخی از افرادی كه در این چت ها حضور دارند، تمام آرمان ها و اعتقادات اصیل خود را به کل فراموش كرده، حرف هایی را به زبان می آورند و خواسته هایی را مطرح می كنند و تصاویری را از اندام خود نشان می دهند كه هرگز در شأن و منزلت یك انسان نیست؛ چه رسد به شأن و منزلت یك مسلمان ایرانی .
پدیده ای که به نام درخواست های متعدد مبنی بر ارتباط نامشروع با جنس مخالف در همین فضاها در حال شکل گیری ست .

و یا موضوعی که این روزها به كثرت در فضاهای مجازی از جمله وایبر .
واتش آپ .
و لاین شاهد آن هستیم مسأله گرایش به همجنس بازی است كه افراد زیادی در جستجوی جنس موافق خود، شب و روز، این فضاها را جستجو می كنند.
همه ما بی شک چندین بار چت را تجربه کرده ایم.
یاهو، گوگل و حالا اسکایب، و در کنار ان سایر شبکه های جدید را .
ضریب نفوذ اینترنت روز به روز در کشور ما ایران در حال افزایش است.
طبق آخرین آماررسمی و دقیق ، بیش از 45 میلیون ایرانی به اینترنت دسترسی دارند؛ در حالی که 29 میلیون نفر از آنان را جوانان تشکیل می دهند.
هم اکنون ضریب نفوذ اینترنت در جهان در هر 100 نفر 39 نفر است؛ ولی این آمار در ایران 61 نفر است.
همچنین میزان ضریب نفوذ تلفن در دنیا 81 نفر و در ایران 91 نفر است.
با افزایش دسترسی کاربران به اینترنت، برنامه های گوناگونی نیز ارتباطات افراد با یکدیگر را تسهیل می کنند.
شاید زندگی مجازیِ برخی از ما، این روزها شلوغ تر و پرشور تر از زندگی روزمره مان باشد.
ساعت بر خط بودن برخی افراد به کمک تبلت ها و تلفن های همراه به 24 ساعت می رسد و شبکه های اجتماعی و برنامه های ارتباطی اینترنتی در این زندگیِ بر خط، سهم ویژه ای را دارند.
روزی جامعه شناسان و روان شناسان، نگران آسیب های پیامک ها به ارتباطاتِ میان فردی بودند؛ زیرا پیامک ها رابطه ها را به یک پیام چندخطی منحصر می کردند؛ اما این روزها زندگی شخصی افراد  از زندگی اجتماعی حقیقی به لایه های درونی تر مجازی، خزیده است.

این زندگی انفرادی را فیس بوک، گوگل پلاس و ایستاگرام از یک طرف و تانگو، وایبر و اسکایپ از طرف دیگر به انحصار خود در آورده اند.
انفرادی شدن زندگی اجتماعی و جدایی از خانواده در کنار اعتیاد اینترنتی، تنها ایراد ناشی از این زندگی آن لاین نیست؛ بلکه نوع کاربری و رابطه با افراد در فضای مجازی و به عبارت دیگر، فرهنگ زیست مجازی آنان، ایرادی است که قسمتی از دومین جرایم اینترنتی کشور - که عنوان غیر اخلاقی را یدک می کشد - به این موضوع بر می گردد.
در برنامه های جدید، حریم خصوصی را، تنها افراد دیگر نقض نمی کنند؛ بلکه این خودِ کاربر است که آن را نقض می کند.
افراد با ارسال عکس های خصوصی و.
.
.
- که گاه هم خلاف عرف و شرع است - افراد سوء استفاده گر و غرض ورز را وارد زندگی خود می کنند و باز این آغازِ چت هایی خاموش و جنسی است.
برخی از کلیک ها و لایک های این روزهای کاربران اینترنت به صفحه پیوندها ختم می شود.
پورنوگرافی آن لاین(بر خط)، جدا از جامعه جهانی در ایران نیز رشد و بازدیدهای مخصوص خود را دارد.

این امر، غیر از دام ها و برخوردهای ناگهانی افراد با لینک های غیر اخلاقی است.
پورنوگرافی های آن لاین(بر خط)، این روزها به چند سایت، محدود نمی شود؛ بلکه ابعاد پنهان و خفیف تری نیز دارد.
این روزها چت ها و برنامه های مکالمه، فارغ از یک سایت و یا مسنجر یاهو و گوگل تاک، گستره وسیعی روی تلفن های همراه اندروید دارد.
چت هایی که نه تنها محدودیت های قبلی را ندارد؛ بلکه می تواند هر چه بیشتر مخاطبان خود را دچار آسیب کند.
چت ها در گذشته، آسیب های گوناگونی داشتند که جز اتلاف وقت، اعتیاد اینترنتی، کلاهبرداری ها و روابط پنهان را نیز در میان مکالمات خود داشتند؛ اما حال این آسیب ها در برنامه های جدید شکل های متنوع و گسترده تری به خود گرفته اند.
اکنون شما در برنامه تانگو فقط مکالمه نمی کنید؛ بلکه عکس، مکان حضور و عکس های خود را هم پیش روی مخاطب قرار می دهید؛ حتی فراتر از این، دیگر خود را محدود به چت نوشتاری نخواهید کرد؛ بلکه تصویر و صدای شما هم، ابزاری راحت برای چت های طولانی است.
در چت های گذشته، فردی فقط با اسم و عکسی کوچک از خود، به استقبال دیگران در برنامه های چت و اتاق های گفتگو می رفت، و بعضا افرادی هم از این وضع سوء استفاده و کلاهبرداری می کردند؛ اکنون می توان با اطلاعاتی بیش از این، میزبان دیگران بود.

منبع:وبلاگ زندانک

دیدگاه ها

اخبار استان قزوین
اخبار ایران و جهان