توصیه های یک مسئول به روزه داران برای استفاده از خرما
یکشبه 18 آذر 1397

بازار داغ خرما در ماه رمضان؛

توصیه های یک مسئول به روزه داران برای استفاده از خرما

توصیه های یک مسئول به روزه داران برای استفاده از خرما
کد خبر: 201856/ کدخبرنگار : 24/ تاریخ انتشار: 1395/04/08 ساعت: 11:10 AM


مدیر کل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو گفت: وجود نماد سازمان غذا و دارو روی بسته بندی خرماهای موجود در بازار ،ضامن سالم بودن آن است.



به گزارش سرویس اجتماعی  صبح قزوین، حسین رستگار مدیر کل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو گفت: افراد باید در خرید خرما به آرم غذا و دارو روی بسته بندی آن توجه کنند چراکه این نماد نشان از تولید در کارخانه معتبر و تحت کنترل بودن آن، دارد.


وی با اشاره به اینکه خرما سطح چسبناکی دارد و آلودگی های مختلف را به سمت خود جذب می کند، ادامه داد: خرماها پس از جدا شدن از درخت،با وجود گرد و خاک و عوامل میکروبی، بلافاصله بسته بندی می شوند به همین دلیل توصیه می شود پس از بازکردن بسته بندی آن را شسته و بعد مصرف کنید.
توصیه های یک مسئول به روزه داران برای استفاده از خرما


رستگار خرما را نسبت به دما حساس خواند و بیان کرد: مازاد خرما باید در زنجیره سرد نگه داری شود. مدیر کل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو افزود:خرماهایی که مزه تندی دارند و به دلیل کم دوامی در دهان پخش می شوند، خراب یا تاریخ مصرف گذشته هستند.این خرماها فاسد و غیرقابل مصرف هستند.

وی یادآور شد: خرماهایی که در مراکز معتبر عرضه و تاریخ تولید، انقضا، پروانه بهداشتی و آرم غذا و دارو دارند،قابل اعتماد و کنترل هستند.

انتهای پیام/1404


منبع خبر : باشگاه خبرنگاران

با کانال صبح قزوین اخبار استان و کشور را دنبال کنید


linkedin

ارسال نظر

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.