علی اکبر کبیری، معاون سازمان صنایع و معادن قزوین و دبیر کارگروه خصوصی سازی نان در مصاحبه با خبرنگار اجتماعی
صبح قزوین درباره افزایش قیمت نان بربری اظهار کرد: صبح روز شنبه طی جلسه ای که با شورای آرد و نان استان در دفتر دکتر پارسا داشتیم، مصوب شد که وزن خمیر بربری به ۵۱۰ گرم و قیمت آن به ۵۰۰ تومان افزایش یابد.
وی توضیح داد: باتوجه به تشخیص کمیته قیمت گذاری مبنی بر محاسبه اشتباه در قیمت نان، تصمیم گیری شد که هر بربری با وزن ۵۱۰ گرم به قیمت ۵۰۰ و سنگک با وزن ۴۵۰ گرم به قیمت ۶۵۰ تومان عرضه شود.
معاون سازمان صنایع و معادن قزوین همچنین وزن قانونی خمیر نان ها را اینگونه ذکر کرد: وزرن خمیر برای هر نان تافتون ۲۰۰گرم، هر نان لواش ۱۸۰ گرم و همانگونه که اعلام شد وزن قانونی هر بربری ۵۱۰ و هر سنگک ۴۵۰ گرم خواهد بود.
کبیری یادآور شد: رند نبودن قیمت بربری موجب بروز مشکلاتی برای نانوایان و شهروندان شده بود که با این اقدام این مشکلات حل خواهد شد.
دبیر کارگروه خصوصی سازی نان تاکید کرد: پیش ازین هر گونه افزایش قیمت در نان بربری غیر قانونی بوده است و برای برخی از واحدهای متخلف پرونده تشکیل شده است.
وی در پاسخ به خبرنگار
صبح قزوین درباره نارضایتی مردم از کیفیت نان، ابراز کرد: از زمانی که اصلاح قیمت ها صورت ها گرفته کیفیت نان در سنگک و لواش افزایش یافته است و برای این موضوع در سطح شهر بازرسان تعزیرات تخلفات را بررسی می کنند و طبق قانون واحدهای متخلف را جریمه خواهند کرد.
کبیری عنوان کرد: نباید نسبت به همه واحدهای نانوایی نگاه منفی داشت زیرا کیفیت نان به عوامل زیادی مانند آرد بستگی دارد و فقط نانوا تعیین کننده کیفیت نیست.
دبیر کارگروه خصوصی سازی نان، از آزادپز شدن ۲۰ درصد از نانوایی های استان خبر داد و افزود: طرح افزایش تعداد واحدهای آزادپزی از بهمن ماه اجرا خواهد شد تا استان به سوی ارتقا کیفیت نان پیش رود.
کبیری ادامه داد: در تفاهم نامه ای که با سازمان فنی حرفه ای و اتحادیه نانواها منعقد شده است، مقرر شده که در راستای ارتقا و کیفی سازی نان، آموزش های جدید به نانواها داده شود.
وی تاکید کرد: حقیقت این است که نانوایی شغل بسیار سختی است و بررسی های انجام شده در کارگروه ویژه نان حاکی ازین می باشد که نانوایی با شرایط امروزی صرفه اقتصادی ندارد.
انتهای پیام/۲۰۰۲/خ
دیدگاه ها