معاون اقتصادی استاندار قزوین با اشاره به عدم رضایتمندی مردم از کیفیت نان، گفت: باید چرخه تولید از گندم تا آرد اصلاح شود و آموزشهای لازم برای پخت نان با کیفیت در دستور کار قرار گیرد.
asgar shaghagi / ۰۸ فرو ۱۳۹۶ - ۱۹:۳۰
سلام خیلی ممنون که به فکر کیفیت نان هستید باید کارخانه های استان از انحصار این جند کارخانه خارج شود تا کیفیت ارد خوب شود ارد استان فقط دست جند کارخانه افتاده و هرجه کندم بی کیفیت کیرشون میاد ارد میکنن و به نانوایان میدهند برای اینکه کیفیت ارد بالا برود باید جند کارخانه احدات شود تا رقابت بین کارخانها زیاد شود و کیفیت ارد بالا رود .شیدا / ۰۹ فرو ۱۳۹۶ - ۱۹:۳۰
واقعا نان ها کیفیت نداره. یک روز میگذره دیگه نمیشه نون بربری و سنگگ رو خورد
دیدگاه ها