۱۱/ذو القعدة/۱۴۴۵

-

۱۴۰۳/۰۲/۳۰ یکشنبه

صبح قزوین دومین جشنواره طبخ غذای ایرانی دراداره کل تعاون کارورفاه اجتماعی استان قزوین برگزار شد
کد خبر: ۲۲۲۳۴ تاریخ انتشار: // ساعت: : ↗ لینک کوتاه

رئیس کمیته بانوان اداره کل:

دومین جشنواره طبخ غذای ایرانی دراداره کل تعاون کارورفاه اجتماعی استان قزوین برگزار شد

دراین جشنواره بیش از ۳۰ نوع ازغذاهای محلی، کیک، کلوچه و انواع سالاد توسط همکاران این اداره کل تهیه وطبخ شد.

دومین جشنواره طبخ غذای ایرانی دراداره کل تعاون کارورفاه اجتماعی استان قزوین برگزار شد
به گزارش صبح قزوین، قافله باشی رئیس کمیته بانوان اداره کل ومسئول جشنواره دراین باره گفت: در این جشنواره که با شرکت بیش از 30 نفر از بانوان وآقایان همکار برگزار شد، احیای سبک زندگی ایرانی اسلامی و توجه به سنت زیبای سفره ایرانی از اهداف برگزاری این جشنواره بود که هرسال به مناسبت دهه مبارک فجر برگزار می گردد وامسال این دومین سال برگزاری جشنواره طبخ غذای ایرانی بود.
وی تصریح کرد: درواقع این جشنواره نشان داد می توان غذای ایرانی را همچنان پیشتاز سلامتی دانست ولی به شرطی که به سمت وسوی غذاهای فست فودی نرویم و به جای فست فودها می توانیم از مخلوط میوه ها و سبزی ها؛ تخمه ها و تنقلات قدیمی، میوه های خشک شده ( توت، آلو، پسته، ، خرما و .
.
.
) که عوارض بسیار کمی دارند و چربی هایی که در این دانه های خوراکی وجود دارد برخلاف چربی هایی که در فست فودها استفاده می شود چربی های بسیار مفیدی هستند که نه تنها باعث بیماری نمی شوند، بلکه ‌چربی بد خون را کاهش داده و باعث افزایش چربی خوب بدن می شوند استفاده کرد.
منبع: روابط عمومی اداره کل تعاون کارورفاه اجتماعی استان قزوین انتهای پیام/7008

دیدگاه ها

اخبار استان قزوین
اخبار ایران و جهان