۲۵/شوّال/۱۴۴۵

-

۱۴۰۳/۰۲/۱۵ شنبه

صبح قزوین الگوی تغذیه جامعه یکی از فاکتورهای مهم و تأثیر گذار بر بار بیماری ها است
کد خبر: ۱۸۳۲۵ تاریخ انتشار: // ساعت: : ↗ لینک کوتاه

عزیزخانی:

الگوی تغذیه جامعه یکی از فاکتورهای مهم و تأثیر گذار بر بار بیماری ها است

کارشناس مسوول تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: اصلاح الگوی تغذیه در جامعه می تواند در کاهش و کنترل بیماری های غیر واگیر مانند: فشار خون، دیابت، چاقی و انواع سرطان ها کمک زیادی کند.

الگوی تغذیه جامعه  یکی از فاکتورهای مهم و تأثیر گذار بر بار بیماری ها است
به گزارش صبح قزوین، مهندس عزیزخانی کارشناس مسوول تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، در آستانه هفته بسیج آموزش تغذیه(14 تا 21 دی) ضمن اعلام روزهای این هفته، با اشاره به عادات بدغذایی، میزان مصرف نمک در کشور را دو برابر استاندارد جهانی اعلام کرد و اظهار داشت: الگوی تغذیه جامعه یکی از فاکتورهای مهم و تأثیر گذار بر بار بیماری ها است و افزود: اصلاح الگوی تغذیه در جامعه می تواند در کاهش و کنترل بیماری های غیر واگیر مانند: فشار خون، دیابت، چاقی و انواع سرطان ها کمک زیادی کند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، مهندس عزیز خانی در بیان اهداف نشستی که به میزبانی معاونت بهداشتی این دانشگاه و با حضور نمایندگان سازمان صدا و سیما، آموزش و پرورش، سازمان صنعت، معدن و تجارت، معاونت غذا دارو و کارشناسان معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد، اظهار داشت : دفتر بهبود تغذیه جامعه هر ساله هفته ای را به منظور آموزش همگانی تغذیه اختصاص می دهد و ادامه داد: در سال جاری - همچون سال های گذشته - هفته بسیج آموزش تغذیه با تاکید بر کاهش مصرف نمک و روغن برگزار می شود.
ایشان با توجه به عناوین تعیین شده هفته مذکور توسط دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، گفت: برگزاری جشنواره غذای سالم، تهیه و توزیع مطالب آموزشی، برگزاری نشست های آموزشی، ارسال پیام های مرتبط به مخاطبان را بخشی از برنامه هایی که برگزار خواهد شد، معرفی کرد.
روزهای این هفته به شرح زیر می باشد: v روز اول: صنعت و کاهش مصرف نمک و روغن در غذاهای فراوری شده v روز دوم: تغذیه و پیشگیری از فشار خون v روز سوم: ذائقه سازی در کودکان برای شکل گیری عادات غذایی صحیح v روز چهارم: دانش آموزان سالم، میان وعده های سالم v روز پنجم: انتخاب و مصرف صحیح روغن v روز ششم: انتخاب و مصرف صحیح نمک v روز هفتم: سلامت و تغذیه در خارج از منزل روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قزوین انتهای پیام/

دیدگاه ها

اخبار استان قزوین
اخبار ایران و جهان