براي خوب خوردن بايد خوردنيها را بشناسيم، بدني سالم است كه ويتامينها و پروتئينهاي مورد نيازش را در شرايط آب و هوائي مناسب هضم و جذب كند.
خوردنیهای شفابخش
موضوع: تغذیه- طب سنتی- اطلاعات عمومی
نويسنده:مهدی نراقی
ناشر: امیر کبیر
نوبت چاپ: هشتم
تعداد صفحات: 160 صفحه
چکیده:
مؤلف در كتاب خوردنيهاي شفا بخش ابتدا از خواص ميوههاي درختي ، بوتهاي و بعضاً از فوايد گياهان يكساله و چند ساله اعم از ريشه ، ساقه ، برگ و در نهايت ميوه آنها بحث مينمايد و هر ازگاه درباره املاح و عناصر متشكله از قبيل املاح معدني ـ چربيها ـ مواد سلولزي ـ قندها و ويتامينهاي موجود در ميوهها اطلاعات مفيدي در اختيار خواننده مي گذارد.
من مطمئن هستم كه شما خوب خوردن را انتخاب ميكنيد. اما براي خوب خوردن بايد خوردنيها را بشناسيم، بدني سالم است كه ويتامينها و پروتئينهاي مورد نيازش را در شرايط آب و هوائي مناسب هضم و جذب كند. در بدن سالم فسفرها كاركرد بهتري را براي فرد فراهم ميكنند و نشاط جسم، روح را در مقابل حوادث مقاومتر ميكند. افراد رنجور و ناتوان براي يك لبخند انرژي لازم را ندارند.
افراد ضعيف نميتوانند در همايشهاي گروهي چون ورزش و كوهنوردي و شنا، فعاليت داشته باشند. اين افراد عضوي منزوي از جامعه خواهند بود و در صورتيكه از توان فكري برخوردار باشند شمايل واعظ بي عمل را بر خود گرفتهاند.
شما می توانید با مطالعه این کتاب روش داشتن یک تغذیه مناسب را برای خود فراهم کنید.
انتهای پیام/2002/ح
دیدگاه ها