۱۹/ربيع الأول/۱۴۴۶

-

۱۴۰۳/۰۷/۰۱ یکشنبه

صبح قزوین اجرای سند۲۰۳۰ سبب آسیب به حوزه زن و خانواده شد
کد خبر: ۳۵۹۸۶۵ تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۸/۱ ساعت: ۱۳:۱۲ ↗ لینک کوتاه

عضو فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی:

اجرای سند۲۰۳۰ سبب آسیب به حوزه زن و خانواده شد

فاطمه محمدبیگی با اشاره به اجرایی شدن اهداف غرب در قالب سند۲۰۳۰ گفت: بسیار اندوهبار است که به ازای جمعیت ۸۵ میلیونی ایران که نیمی از آنان را بانوان تشکیل می‌دهند، تعداد مراکز اندیشگران حوزه زنان و خانواده بسیار اندک باشد.

اجرای سند۲۰۳۰ سبب آسیب به حوزه زن و خانواده شد
به گزارش خبرنگار اجتماعی صبح قزوین؛ دکتر فاطمه محمدبیگی در حاشیه افتتاح مرکز رصد و مطالعات مسائل زنان و خانواده استان قزوین تحت عنوان «مینودخت» که روز گذشته با حضور سردار آتانی فرمانده سپاه استان برگزار شد با تاکید بر جایگاه زن در انقلاب اسلامی اظهار کرد: خوشبختانه رهبران انقلاب اسلامی نگاه‌ ویژه بر موضوع زن داشته‌اند به طوریکه تاکنون هیچ مسئول و مقامی از رهبران کشورهای دنیا، اینچنین حرمت، شخصیت و توانایی‌های زن را به معنای واقعی در جایگاه نقش زن، مادر، همسر و ولایت اجتماعی بانوان مطرح نکرده است.

وی افزود: پیگیری و دغدغه مرکز رصد و مطالعات مسائل زنان و خانواده استان قزوین از سوی سپاه پاسداران قابل تقدیر است و تاکنون 3 جلسه در راستای این موضوع در خدمت فرمانده و معاونین سپاه پاسداران بودیم.

نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک بیان کرد: طی سال‌های اخیر بسیار تلاش کردیم که قزوین به عنوان موسس مرکز مطالعات و رصد زنان و خانواده و الگویی برای کشور مطرح شود که متاسفانه امکان استفاده از آن فراهم نشد اما اکنون به صورت ویژه، با یک جهانبینی گسترده و احساس تکلیف بیشتر نسبت به موضوعات اخیر در کشور؛ این مرکز مطالعات افتتاح می‌شود.

این مسئول عنوان کرد: مرکز رصد و مطالعات مسائل زنان و خانواده استان قزوین با گذشت هشت سال از درخواست مجمع بسیج و مجمع بسیج جامعه زنان استان قزوین افتتاح شد و امیدوارم که به زودی این مرکز با حضور مجمع دانشگاهی و صدور گواهی علمی و دانشگاهی فعال‌تر شود که خوشبختانه مقدمات آن فراهم شده است.

عضو فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی ادامه داد: تشکیل کارگروه‌های موضوعی در حوزه مباحث دختران، کودکان و نوجوانان تا خانواده به منظور استحکام خانواده، جلوگیری از طلاق و آسیب‌های اجتماعی به ما نشان می‌دهد که در آینده با پیمایش گذشته‌ و در نظر گرفتن شرایط حال، بتوانیم به جای ایجاد پدافند و پاسخ دفاعی؛ از طریق همدلی اقدام کنیم.

وی عنوان کرد: با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری"غرب در حوزه زنان بدهکار است " بنابراین باید نسبت به ظلم و ستم‌هایی که به زن شده حمله پیش‌دستانه داشته باشیم و غربی‌ها را به دلیل ظلم به زن، خانواده و بشریت به محاکمه بکشانیم تا پاسخگوی اعمال خود باشد.

اجرای اهداف غرب در حوزه زنان در قالب سند2030

محمدبیگی ادامه داد: باید بررسی شود که دشمن چگونه در حوزه تاثیر خانواده، جنگ جمعیت، کنوانسیون‌های بین المللی متناسب با سلط‌ه جویی کشورهای غربی و استکبار جهانی، کنواسیون‌های بین المللی در غالب یونیسکو و کوانسیون‌های بین المللی در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری و حتی سند 2030 ؛ اهداف خود را طراحی و عملیاتی می‌کند.

نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک اعلام کرد: انتظار داریم که دولت جدید با افکار جامع و اطلاعات دقیق در حوزه زن و خانواده پیش‌‍قدم شود و برای کاهش طلاق، افزایش میزان ازدواج، کاهش بزهکاری فرزندان طلاق برنامه‌ریزی کند چه بسا که دو سوم دستگیر شدگان در آشوب‌های اخیر حاصل مشکلات در خانوده‌ها و یا فرزندان طلاق بودند.

محمدبیگی اذعان کرد: متاسفانه بیش از 70 درصد دستگیر شدگان سوابقی از جمله مواد مخدر و سیگار را داشتند که این نشان می‌دهد دشمن در پی ضربه زدن به خانواده است.

عضو فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم مرکز مطالعات و رصد مسائل زنان و خانواده را به صورت علمی، دانش بنیان و واقع گرایانه در معرض دید کارشناسان، مراکز علمی دانشگاهی و اندیشگران حوزه زن و خانواده قرار دهیم قطعا در آینده شاهد نتایج مثبت در آن خواهیم بود.

محمدبیگی بیان کرد: بحث بیمه خدمات حوزه زنان و خانواده مانند بیمه زنان خانه‌دار باید دنبال شود تا خانه‌داری را به عنوان یک شغل جدید مطرح شود.

نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک تصریح کرد: دولت باید از جایگاه مادران و همسران حمایت کند تا یک خانم با حضور در منزل بتواند بهترین کمک را در حوزه همسرداری و فرزندآوری به آینده و کشورش داشته باشد.

وی افزود: پیوند دادن بانوان به حوزه اشتغال‌های خانگی و درآمدزایی زنان در درون خانواه موجب استحکام بنیان خانواده‌ها خواهد شد و اینگونه می‌توان شاهد رشد و پیشرفت زنان به عنوان الگوی زن در تراز انقلاب باشیم.

عضو فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی بیان کرد: بسیار اندوهبار است که به ازای جمعیت 85 میلیونی ایران که نیمی از آنان را بانوان تشکیل می‌دهند، تعداد مراکز اندیشگران حوزه زنان و خانواده بسیار اندک باشد.

لزوم گسترش پیوند مراکز رصد و مطالعات زن و خانواده با دانشگاه‌های کشور

وی ادامه داد: موضوع مراکز اندیشگران در حوزه زن و خانواده در مجمع بسیج استان رصد شده و بنا است که بعد از اینکه مرکز مطالعات و رصد زنان و خانواده استان قزوین به صورت پایلوت شروع به کار کرد، این مسئله را به عنوان یک پیشنهاد در مجمع بسیج کشور مطرح کنیم.

محمدبیگی با بیان اینکه پیوند مراکز رصد و مطالعات زن و خانواده با دانشگاه‌های کشور باید گسترش یابد، گفت: انتظار داریم که به منظور تقویت این مرکز، دانشگاه امام حسین و دانشگاه دفاع پای کار آیند تا بتوانیم مطالعات دقیق‌تری در زمینه زنان و خانواده انجام دهیم.

نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک عنوان کرد: 6 سال پیش طرح درس مرکز عفاف و حجاب را در قالب کتاب درسی طراحی کردیم و بنا شد بعد از تصویب، در قالب کتاب درسی در سطوح فوق دیپلم، لیسانس و دکتری دانشگاه‌ها تالیف شود که مورد استقبال دولت اصلاحات قرار نگرفت و متاسفانه اکنون از همین نقطه در دوره آشوب‌ها و اغتشاشات در حال آسیب هستیم.

وی اذعان کرد: با هماهنگی‌های انجام شده در مجمع نمایندگان استان بنا داریم که درآینده، دوره‌های ویژه‌ای را به شکل حکمرانی حوزه زن و خانواده طراحی کنیم و بعد از تصویب در بسیج اساتید و اقشار؛ در مدارس، دانشگاه‌ها و اماکن مختلف دیگر به عنوان گفتمان زن در تراز انقلاب، تکلیف مادری و دختری و نقش زن در خانواده برنامه‌ریزی کنیم.

محمدبیگی در پایان گفت: همان طور که مقام معظم رهبری می‌فرمایند که مبنای قانوگذاری و اساس برنامه‌ریزی‌ها باید خانواده باشد لازم است که این مسئله عملیاتی شود که در حوزه قانونگذاری به عنوان قانون جوانی جمعیت تا حدی این موضوع هموار شده اما برای ادامه راه به تامین اصلاح قوانین نیاز داریم تا با حضور زنان توانمند و پشتبیبان بتوانیم این موضوع را هدفمند سازیم.

انتهای پیام/1003

دیدگاه ها

اخبار استان قزوین
اخبار ایران و جهان