به گزارش صبح قزوین به نقل از فارس، علی رحیمی اظهار داشت: با توجه به نزدیکی ایام نوروز و تعطیلات بهاری جلسه ویژه کمیته آرد و نان را برگزار کردیم.
وی افزود: پس از آن نیز با همراهی اعضا این کمیته که متشکل از رئیس اتحادیه آرد و نان، اداره صنعت، معدن و تجارت، نمایندهای از شبکه بهداشت، فرمانداری، تعزیرات و اماکن عمومی نیروی انتظامی، بازدیدی از واحدهای پخت نان شهرستان انجام شد.
رحیمی تصریح کرد: نکات مهم و ضروری این بازدید دقت در بهداشت محیط کار، وزن چانه، وضعیت فضای عرضه و همچنین رعایت ساعات کار و پخت، روزهای تعطیل و کشیک نوروزی به نانوایان و مسئولان واحدهای خبازی مورد تاکید قرار گرفت.
رئیس اداره تجارت تنکابن افزود: در ایام تعطیلات نوروزی ماموران و بازرسان ویژه این اداره به صورت محسوس و غیرمحسوس با پشتیبانی کشیک مستقر در این اداره از ساعت 9 صبح تا 18 به پایش بازار خواهند پرداخت و همچنین سامانه 124 اداره نیز پاسخگوی شکایات، گزارش و نظرات مردم به ویژه شهروندان و گردشگران برای پیگیر و رسیدگی به تخلفات در اسرع وقت خواهد بود.
وی تصریح کرد: در طول سال نیز بازرسی ویژه از واحدهای خبازی به صورت ویژه هر دو هفته یک بار از تمام واحدهای تولید نان در شهرستان صورت میگیرد.
انتهای پیام
دیدگاه ها