۲۶/ربيع الأول/۱۴۴۶

-

۱۴۰۳/۰۷/۰۸ یکشنبه

صبح قزوین فلافل لبنانی
کد خبر: ۲۹۴۷ تاریخ انتشار: // ساعت: : ↗ لینک کوتاه

آشپزی؛

فلافل لبنانی

باقلا و نخود را از قبل خیس می کنیم. باقلا و نخودهای خیس خورده را پوست می کنیم و با گوشت کوب یا خردکن برقی به طور کامل خرد می کنیم. سپس سیر، پیاز، پیازچه و... است.

فلافل لبنانی
به گزارش صبح قزوین، فلافل لبنانی باقلا و نخود را از قبل خیس می کنیم.
باقلا و نخودهای خیس خورده را پوست می کنیم و با گوشت کوب یا خردکن برقی به طور کامل خرد می کنیم.
سپس سیر، پیاز، پیازچه و.
.
.
است.
مواد لازم 380 گرم باقلای خشک 380 گرم نخود 2 حبه درشت سیر کوبیده یک عدد درشت پیاز( ریز خرد شده) 4 عدد بزرگ پیازچه( ریز خرد شده) یک عدد( ریز خرد شود) فلفل سبز قلمی تند یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر 3 قاشق غذاخوری آرد یک فنجان جعفری خرد شده یک قاشق مرباخوری پودر تخم گشنیز 5/1 قاشق مرباخوری پودر زیره سبز به اندازه لازم نمک و فلفل به اندازه لازم روغن برای سرخ کردن فلافل طرز تهیه: باقلا و نخود را از قبل خیس می کنیم.
باقلا و نخودهای خیس خورده را پوست می کنیم و با گوشت کوب یا خردکن برقی به طور کامل خرد می کنیم.
سپس سیر، پیاز، پیازچه و بقیه مواد را اضافه کرده و دوباره له می کنیم تا نرم شود و می گذاریم یک ساعت بماند.
در آخر گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط این مواد بر می داریم و به صورت شامی های گردی در می آوریم.
آن گاه در یک سینی می چینیم و می گذاریم یک ربع دیگر بماند.
سپس در روغن فراوان سرخ می کنیم تا طلایی شود.
توجه: - باقلا و نخود از شب قبل خیس شود.
- در تهیه این غذا می توان فقط از نخود استفاده کرد که در این صورت مقدار نخود دو برابر می شود.
نکات تغذیه ای : فلافل یک نوع غذای لبنانی است که برای افراد گیاهخوار غذای مناسبی می باشد.
این غذا به علت داشتن حبوبات به خصوص نخود ، پروتئین را در حد کافی و نیاز بدن تامین می کند.
نخود نیز مانند سایر حبوبات، فیبر بالایی دارد.
فیبر محلول مانند یک برس زبر، سیستم گوارشی را پاک می کند.
این نوع فیبر، گلوکز( قند) و کلسترول خون را کاهش می دهد.
همچنین نیاز به انسولین را در افراد دیابتی کم می کند.
انتهای پیام/3003/خ

دیدگاه ها

اخبار استان قزوین
اخبار ایران و جهان