اين غذا حالا ديگر تنها در شمال كشور پخته نميشود بلكه بين ساكنان شهرهاي ديگر نيز طرفداران بسياري دارد.
اين غذا حالا ديگر تنها در شمال كشور پخته نميشود بلكه بين ساكنان شهرهاي ديگر نيز طرفداران بسياري دارد.
موادلازم
بادمجان 10عدد
سیر 2بوته بزرگ
روغن 200گرم
گردو خوردشده 4قاشق غذاخوری
تخم مرغ 5عدد
گوجه فرنگی نیم کیلو
نمک وفلفل دلمه ای به مقدار لازم
طرز تهیه:
1- بادمجان ها را داخل فر يا روی آتش کبابي ميکنيم تا کاملا پخته شوند، سپس پوست آنها را کنده و سرهای آنرا ميگيريم و بعد ساطوری مينماييم سپس گوجه فرنگي ها را در آب جوش ريخته و پوست آن را مي گيريم و خرد ميکنيم .
2- سير را کوبيده و داخل روغن داغي که در تابه و روی آتش است ميريزيم تا کمي سرخ شود، بعد بادمجان ها و گوجه فرنگي آماده شده را به تابه اضافه کرده و سرخ مينماييم بحدی که آب آنها کاملا کشيده شود و به روغن ببفتد .
3- کمي نمک و فلفل وگردوی خردشده را به آن ميزنيم و مايه را در يک طرف تابه قرار ميدهيم ودر طرف ديگر تابه تخم مرغها را شکسته و مخلوط مينماييم وبهم ميزنيم تا کاملا بسته شده و سرخ شود بعد بادمجان ها و تخم مرغ ها را مخلوط مينماييم و ميرزا قاسمي آماده شده را در ديس ميکشیم.
انتهای پیام/4003/خ
دیدگاه ها