۲۶/ربيع الأول/۱۴۴۶

-

۱۴۰۳/۰۷/۰۸ یکشنبه

صبح قزوین میرزا قاسمی
کد خبر: ۲۸۶۰ تاریخ انتشار: // ساعت: : ↗ لینک کوتاه

غذای سنتی؛

میرزا قاسمی

اين غذا حالا ديگر تنها در شمال كشور پخته نمي‌شود بلكه بين ساكنان شهرهاي ديگر نيز طرفداران بسياري دارد.

میرزا قاسمی
به گزارش صبح قزوین، میزا قاسمی یکی از غذاهای اصیل خطه شمال کشور است، مي‌توان به صورت خوراك با نان مصرف كرد و هم به همراه برنج به عنوان خورش، تركيبي لذيذ و دلچسب است.

اين غذا حالا ديگر تنها در شمال كشور پخته نمي‌شود بلكه بين ساكنان شهرهاي ديگر نيز طرفداران بسياري دارد.

موادلازم

بادمجان                   10عدد

سیر                        2بوته بزرگ

روغن                     200گرم

گردو خوردشده           4قاشق غذاخوری

تخم مرغ                   5عدد

گوجه فرنگی               نیم کیلو

نمک وفلفل دلمه ای      به مقدار لازم

طرز تهیه:

1- بادمجان ها را داخل فر يا روی آتش کبابي ميکنيم تا کاملا پخته شوند، سپس پوست آنها را کنده و سرهای آنرا ميگيريم و بعد ساطوری مينماييم سپس گوجه فرنگي ها را در آب جوش ريخته و پوست آن را مي گيريم و خرد ميکنيم .

2- سير را کوبيده و داخل روغن داغي که در تابه و روی آتش است ميريزيم تا کمي سرخ شود، بعد بادمجان ها و گوجه فرنگي آماده شده را به تابه اضافه کرده و سرخ مينماييم بحدی که آب آنها کاملا کشيده شود و به روغن ببفتد .

3- کمي نمک و فلفل وگردوی خردشده را به آن ميزنيم و مايه را در يک طرف تابه قرار ميدهيم ودر طرف ديگر تابه تخم مرغها را شکسته و مخلوط مينماييم وبهم ميزنيم تا کاملا بسته شده و سرخ شود بعد بادمجان ها و تخم مرغ ها را مخلوط مينماييم و ميرزا قاسمي آماده شده را در ديس ميکشیم.

انتهای پیام/4003/خ

دیدگاه ها

اخبار استان قزوین
اخبار ایران و جهان