به گزارش
صبح قزوین به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، برای انجام این کار، نماينده يكي از شركت هاي صنایع تولید و بسته بندی شیر پاستوریزه قزوین، اعلام آمادگی کرد، شیر پاستوریزه را در اوزان 20 و 50 کیلو گرمی در اختیار واحدهاي قنادي، بستي و آب ميوه فروشان قرار دهد.
همچنین در این برنامه، مهندس برزگر و مهندس عسكر پور كارشناسان ستادي مركز بهداشت قزوین با اشاره به مصرف بستي در تمام فصول توسط مردم و تأکید به اینکه در صورت عدم استفاده از شیر پاستوریزه در تهیه بستنی، با شيوع بيماري هاي مختلف روبرو می شویم، در مورد مشکلات بهداشتی شیرهای فله ای و آلودگی بستنی از نظر تب مالت و سایر آلودگي هاي ميكروبي، سخن گفتند.
انتهای پیام/
دیدگاه ها