۱۵/شوّال/۱۴۴۵

-

۱۴۰۳/۰۲/۰۵ چهارشنبه

صبح قزوین پوکی استخوان در کمین مصرف کنندگان سم سفید
کد خبر: ۳۹۷۲۰ تاریخ انتشار: // ساعت: : ↗ لینک کوتاه

مدیر دفتر بهبود و تغذیه جامعه وزارت بهداشت:

پوکی استخوان در کمین مصرف کنندگان سم سفید

عبداللهی گفت: کسانی که مصرف روزانه نمک آن‌ها بالا است، دچار پوکی استخوان می‌شوند.

 پوکی استخوان در کمین مصرف کنندگان سم سفید
به گزارش سرویس اجتماعی صبح قزوین، دکتر زهرا عبداللهی مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: بررسی‌ها نشان داده که در صورتیکه افراد تنها ۳ گرم از مصرف روزانه نمک خود را کاهش دهند، بیماریهای قلبی و عروقی حدود ۵۰ درصد کاهش خواهند یافت.
وی با بیان اینکه افرادی که در زندگی خود غذاهای شور و پرنمک مصرف کرده‌اند، شانس بالارفتن فشارخون در آنها بیشتر است، عنوان کرد: حدود نیمی از زنان مسنتر از ۴۵ سال و ۹۰ درصد زنان مسنتر از ۷۵ سال به بیماری‌های پوکی استخوان مبتلا هستند که یکی از دلایل عمده آن مصرف زیاد نمک است.
چرا که نمک زمان دفع، کلسیم را هم با خود دفع می‌کند، بنابراین هرچه مصرف نمک بیشتر دفع کلسیم هم بیشتر است.
وی ادامه داد: کاهش تراکم استخوان ناشی از دریافت زیاد نمک در زنان یائسه بیشتر از سایر زنان است، همچنین مردان مستعد هم به پوکی استخوان مبتلا می‌شوند که البته میزان ابتلای آنان کمتر زنان است.
عبداللهی اظهار داشت: همچنین آمار‌ها نشان می‌دهد که از هر سه زن یک نفر و از هر دوازده مرد یک نفر به پوکی استخوان مبتلا می‌شود.
بنابراین افراد باید تلاش کنند که میزان مصرف نمک خود را به کمتر از ۵ گرم برسانند تا ریسک ابتلای خود را به پوکی استخوان و بیماری‌های قلبی و عروقی کاهش دهند.
منبع: باشگاه خبرنگاران انتهای پیام/۷۰۰۸

دیدگاه ها

اخبار استان قزوین
اخبار ایران و جهان