به گزارش حوزه فرهنگ و هنر پایگاه خبری تحلیلی «صبح قزوین»؛ شهید «سیدعلیاکبر حاج سیدجوادی»، بیست و سوم مهر ماه سال ۱۳۴۲، در شهرستان قزوین به دنیا آمد، پدرش سیدحسن و مادرش صدیقه نام داشت و تا دوم متوسطه درس خواند. این شهید بزرگوار به عنوان پاسدار در جبهه حضور یافت، بیست و چهارم اسفند ماه سال ۱۳۶۳، با سمت فرمانده گردان ۲۷ محمدرسول الله (ص) در جزیره مجنون عراق بر اثر اصابت ترکش به گردن، شهید شد، پیکر وی مدتها در منطقه بر جا ماند و سال ۱۳۷۳، پس از تفحص در گلزار شهدای زادگاهش به خاک سپرده شد و وی را سید مصطفی نیز مینامیدند.
متن وصیتنامه شهید سیدعلیاکبر حاج سیدجوادی:
دشمن باید بداند که امت ما، عاشقان شهادت هستند و تا دمار از روزگار مزدوران آمریکایی، صهیونیستی، کمونیستی و اطرافیان آنان، مانند حزب توده و سازمان منافقین، پیکاریهای اکثریت و اقلیت و انجمن و جنبش و روحانی نمایان خائن در نیاورند، از پای نخواهند نشست. امپریالیسم آمریکا، کمونیسم شوروی و صهیونیسم اسرائیل، نابودی خود را به دست ایران میبینند، برای همین، صدام این نوکر حلقه به گوش و دیگر ایادی را مسلح نموده تا به خیال خام خود جمهوری اسلامی را از بین ببرند.
آمریکا و شوروی و دیگر ایادی شرق و غرب از صدور انقلاب اسلامی ایران میترسند و وظیفه ما در این برهه از تاریخ سرنوشت ساز، خون دادن است در راه پیروزی اسلام بر کفار و پیروی از خط امام و صدور انقلاب به کشورهایی که تحت استعمار ابرقدرتهاست.
وصیتم به تمامی برادران و ملت ایران اطاعت از فرامین رهبر را واجب دانسته و دوستان او را دوست و دشمنان او را دشمن خود بدانید که دشمنان او، دشمن اسلامند و دوستان او دوستان اسلام.
وصیت دیگرم این است: در موقع دفن چشمهایم را باز بگذارید تا کوردلان بدانند کورکورانه این راه را نرفتهام؛ بلکه بهترین راه را برای خود انتخاب کردهام و دستهایم را بیرون بگذارید تا راحت طلبان و دنیاپرستان از خدا بیخبر ببینند که در آخرت جز معنویت چیز دیگری به درد انسان نمیخورد و با خود چیز مادی نَبُردهام. مشتهایم را گره کرده، تا کافران و منافقین بدانند که جسم بیجانم نخواهد گذاشت حتی لحظهای آرامش به خود ببینند و در پایان به خداوند پناه میبَرم از درونی که سیر نشود؛ از نمازی که فراز نگیرد؛ از دلی که نهراسد؛ از دانشی که بیبهره باشد و از دعایی که شنیده نشود! خداوندا! اسلام و مسلمین را یاری ده و پیروزی را هرچه زودتر برای مسلمین نایل گردان.
دیدگاه ها