به گزارش خبرنگار حوزه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «صبح قزوین» به نقل از روابطعمومی سازمان جهادکشاورزی استان قزوین، محمد پیلهفروش اظهار کرد: در حال حاضر برداشت گوجه سبز از سطح ۱۲۷ هکتار از باغات این استان آغاز شده است.
وی میانگین متوسط عملکرد این محصول را حدود ۱۱ تن در هکتار برآورد کرد که بیشترین پراکنش این محصول در شهرستان قزوین است.
پیلهفروش یادآور شد: برداشت این محصول هرساله از اواسط اردیبهشت ماه آغاز میشود و تا پایان خرداد ماه ادامه دارد.
وی خاطر نشان کرد: افزایش ایمنی بدن، محافظت از ریه، کاهش میزان دیابت و مشکلات صفرا از خواص این محصول است.
انتهای خبر/۱۴۰۴
دیدگاه ها