به گزارش حوزه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی صبح قزوین، به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین علی رمضانپور افزود: تولید این میزان گوشت بوقلمون نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۱ که چهار هزار و ۴۱۷ تن بوده حدود ۱۱ درصد افزایش داشته است.
وی اظهار داشت: پیش.بینی تولید گوشت بوقلمون در واحدهای پرورش تا پایان سال جاری بیش از پنج هزار تن بوده که این میزان به طور کامل محقق شده است.
به گفته وی در حال حاضر ۲۵ واحد پرورش گوشت بوقلمون به ظرفیت ۲۸۲ هزار و ۹۰۰ قطعه در استان فعال است.
رمضانپور خاطر نشان کرد: مدت زمان دوره پرورش گوشت بوقلمون چهارماهه است و بیشترین پراکنش واحدهای تولیدی در این استان در شهرستان تاکستان با ظرفیت ۶۴ هزار و ۱۰۰ قطعه است.
وی افزود: بازار مصرف گوشت بوقلمون استان قزوین بیشتر استانهای تهران، کرج و اصفهان است.
انتهای خبر/۱۴۰۴
دیدگاه ها