مهدی علیزمانی در گفتگو با خبرنگار سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «صبح قزوین»؛ در بیان اهمیت شرکت در راهپیمایی روز قدس اظهار کرد: حضور یک نفر هم در راهپیمایی روز قدس به دنیا پیام پشتیبانی و حمایت از مردم مظلوم فلسطین و آرمان فلسطین و اعلام انزجار از رژیم غاصب صهیونیستی و استکبار جهانی خواهد بود.
وی افزود: امروز و در این شرایط حساس یکی از مهمترین کارهایی که در حمایت از مردم مظلوم غزه میتوان انجام داد حضور در راهپیمایی است.
فرمانده ناحیه امام صادق (ع) شهرستان آبیک ادامه داد: روز قدس امسال با توجه به نسلکشی رژیم غاصب صهیونیستی و جنایات وحشیانهتر از جنایات داعش و هیتلر و تمام سفاکان تاریخ باعث به جوش آمدن خون همه آزادیخواهان عالم شده است و قطعاً مردم در روز قدس امسال حضور پرشورتر و پررنگتری برای محکومیت اینهمه جنایات خواهند داشت.
وی ادامه داد: در این شرایط با توجه به اینکه رژیم غاصب جنایات خود را به اوج رسانده و از کودککشی و غصب سرزمین مادری فلسطینیان عبور کرده و به نسلکشی رو آورده است جامعه اسلامی و مسلمانان وظیفه دارند با وحدت و انسجام ویژهای اولا برای حمایت و همراهی مردم مظلوم اقدام و بعد ارتباط خود را با این رژیم قطع و آن را تحریم کنند.
علیزمانی تصریح کرد: منظور غرب و استکبار جهانی از حقوق بشر و آزادی بیان و فام صرفا جایی است که منافع آنها بیفتد وبه نفع آنها نباشد و این اصطلاحات زیبا البته به ظاهر دروغی بیش نیست چرا که اگر این کلمات بازیچه و دروغ نبود در مقابل این همه جنایت سکوت نمیکردند.آنها تحت تأثیر صهیونیزم جرات اظهار نظر و محکوم کردن جنایات صهیونیستها را ندارند.
وی افزود: با توجه به اینکه فلسطین و بیت المقدس به عنوان قبله اول مسلمانان و محل عروج پیامبر بوده از قداست و احترام خاصی برخوردار است.
این مسئول تاکید کرد: از طرفی تعبیر دیگر معمار کبیر انقلاب اسلامی و خالق روز قدس امام خمینی (ره) فرمودند فلسطین پاره تن اسلام است.
علیزمانی در پایان خاطرنشان کرد: از سوی دیگر این غده سرطانی و رژیم نامشروع صهیونیستی به دنبال تسلط بر همه کشورهای اسلامی است و فلسطین عزیز و مظلوم سنگر اول برای این مقاصد شوم بوده و هست که اگر این خاکریز سقوط کند آنها جریتر و گستاختر خواهند شد البته که این آرزو یعنی توهم از نیل تا فرات را به گور خواهند برد چرا که امروز در داخل فلسطین اشغالی و از دست گروه کوچکی مثل حماس نمیتوانند برآیند.
انتهای خبر/۱۴۰۴
دیدگاه ها