۲۵/جمادى الأول/۱۴۴۵

-

۱۴۰۲/۰۹/۱۸ شنبه

صبح قزوین کشف ۲ تُن انواع مواد مخدر در قزوین
کد خبر: ۳۶۵۴۵۷ تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۷/۱۲ ساعت: ۱۴:۵ ↗ لینک کوتاه

فرمانده انتظامی استان قزوین خبر داد:

کشف ۲ تُن انواع مواد مخدر در قزوین

فرمانده انتظامی استان قزوین با بیان اینکه سه باند مواد مخدر در استان متلاشی شد، گفت: طی ۶ ماه نخست امسال یک هزار و ۸۷۹ متهم در رابطه با حمل و نگهداری مواد مخدر در استان بازداشت و ۲ تُن مواد مخدر کشف شد.

کشف ۲ تُن انواع مواد مخدر در قزوین
به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی صبح قزوین؛ سردار علی ابراهیمی در نشست خبری با اصحبا رسانه استان که ظهر امروز به مناسبت آغاز هفته نیروی انتظامی در سالن جلسات ستاد فرماندهی انتظامی استان برگزار شد، اظهار کرد: هفته نیروی انتظامی از 13 مهر تا 19 مهر ماه تعیین شده که برنامه‌های این هفته با شعار «شهروند قانون‌مدار، پلیس خدمت‌گذار» اجرا خواهد شد.

وی، سرعت و کیفیت‌بخشی به وظایف پلیس را از اولویت‌های این نهاد برشمرد و گفت: 40 عنوان برنامه و 150 فعالیت برای گرامیداشت هفته نیروی انتظامی مصوب شده است.

فرمانده انتظامی استان قزوین در ادامه با تشریح اقدامات فراجای استان طی 6 ماهه نخست سال ابراز کرد: در حوزه پلیس با تردد بیش از هفت میلیون و چهار هزار خودرو در راه‌های مواصلاتی استان شاهد افزایش 8/7 درصدی ترددها بودیم.

این مقام انتظامی استان ادامه داد: تصادفات جاده‌ای استان نسبت به بازه زمانی سال گذشته با رشد 15 الی 16 درصدی همراه بوده اما خوشبختانه آمار تصادفات فوتی نسبت به سال گذشته 18/54 درصد در استان کاهش یافته است.

وی بیان کرد: تصادفات جرحی و مجروحین به ترتیب با کاهش 30/42 درصد و 23/42 درصد کاهش و تصادفات خسارتی با افزایش 25/52 درصدی همراه بوده است.

ابراهیمی اضافه کرد: در این مدت دو هزار و 198 خودرو به علت تصادفات حادثه‌ساز در سطح استان توقیف شد و در مجموع 8/4 درصد افزایش اعمال قانون را داشتیم.

این مسئول خاطرنشان کرد: 59 درصد علت تصادفات مربوط به عدم توجه به جلو، 13 درصد تخطی از سرعت قانونی و هفت درصد تغییر ناگهانی مسیر بوده است.

وی با اشاره به تصادفات درون‌شهری عنوان کرد: فوتی این تصادفات خوشبختانه در استان با کاهش 23 درصدی همراه بوده و تصادفات جرحی 30 درصد کاهش و خسارتی 64 درصد افزایش داشته است.

 ابراهیمی بیان کرد: در حوزه درون‌شهری، 539 هزار و 944 مورد برخورد قانونی با تخلفات رانندگی توسط پلیس راهور انجام شده که رشد 72 درصدی داشته است.

فرمانده انتظامی استان قزوین ادامه داد: طی 6 ماهه سال جاری 29 هزار و 783 فقره کارت گواهی‌نامه رانندگی در استان صادر و 15 هزار و 410 دستگاه خودرو و سه هزار و 73 موتور سیکلت هم شماره‌گذاری شده که در هر دو حوزه افزایش 30 درصدی داشتیم.

وی با اشاره به اقدامات پلیس فتای استان در 6 ماهه سال جاری تصریح کرد: بیش از 94/5 درصد از جرائم سایبری استان کشف و منجر به تشکیل پرونده قضائی شده است.

ابراهیمی افزود: کلاهبرداری رایانه‌ای، برداشت اینترنتی، هتک حیثیت و نشر اکاذیب از عمده جرائم سایبری در استان بوده که بیشتر آن‌ها کشف و منجر به تشکیل پرونده در مراجع قضائی شده است.

این مسئول یادآور شد: هشت هزار و 47 مورد سایت و صفحات اجتماعی با موضوعات مختلف مانند داروهای تغلبی، غیراخلاقی، مواد مخدر و مشروبات، جرح و کلاهبرداری در فضای مجازی استان رصد و شناسایی شده که اقدامات لازم همچون فیلترینگ انجام شده است.

ابراهیمی عنوان کرد: در حوزه پلیس امنیت اقتصادی که یک پلیس نوپا با سابقه 10 ساله در کشور است نیز در استان طی 6 ماهه سال جاری 483 فقره پرونده قاچاق کالا و ارز به ارزش 78 میلیارد و 910 میلیون تومان تشکیل شده است.

وی افزود: 27 فقره از پرونده‌های اقتصادی استان مربوط به اخلال در نظم اقتصادی و احتکار به ارزش دو هزار و 899 میلیارد و 406 میلیون تومان است که افزایش 100 درصدی داشته است.

این مسئول بیان کرد: در زمینه پرونده‌های اقتصادی 39 نفر دستگیر، 189 دستگاه خودرو در زمینه قاچاق و خودروهای شوتی توقیف و 481 نفر هم دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی استان بیان کرد: در 6 ماهه نخست امسال 32 باند سرقت در استان منهدم و 12 باند سارقان خودرو لوازم خانگی با کشف 265 فقره سرقت، هفت باند سارقین منازل با 147 فقره سرقت، دو باند سارقان موتور سیکلت،، و دستگیری 32 سارق حرفه‌ای و کشف 20 فقره سرقت موبایل و دستگیری سه نفر در این زمینه انجام شد.

ابراهیمی گفت: 507 فقره پرونده کلاهبرداری در استان تشکیل شده که 457 فقره موفق به کشف و برخورد شده است.

وی تاکید کرد: طی 6 ماهه امسال دو هزار و 489 فقره سرقت در استان قزوین کشف و سه هزار و 400 سارق و مال‌خر دستگیر شدند.

این مسئول خاطرنشان کرد: از ابتدای سال تاکنون متاسفانه 16 فقره قتل در استان رخ داده 14 فقره آن کشف و دو فقره هم در حال انجام است؛ فراوانی قتل‌ها در مرکز استان و شهرستان تاکستان بوده که عمدتاً به دلیل اختلافات خانوادگی، حسابی و اخلاقی رخ داده است.

فرمانده انتظامی استان افزود: در این مدت 9 هزار و 853 مورد بازدید از صنوف استان انجام شده که 480 مورد تخلف صنفی شناسایی و برخورد قانونی و پلمب صورت گرفته که عمده آن به دلیل قاچاق و عرضه پوشاک نامتعارف بوده است.

وی اذعان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون 51 نفر از ارازل و اوباش سطح استان دستگیر و برخورد جدی و قاطعانه با آن‌ها در همان محل صورت گرفته و 342 نفر هم برای اقدامات پیشگیرانه فراخوان شده و از آن‌ها تعهد دریافت شده است.

این مسئول با اشاره به افزایش 40 درصدی صدور گذرنامه طی 6 ماهه سال جاری گفت: تعداد باجه‌های پاسخگویی را افزایش داده و برای آوج و آبیک هم مرکز راه‌اندازی شد.

ابراهیمی ادامه داد: در این مدت 44 هزار و 825 جلد گذرنامه صادر شده که 16 هزار و 721 جلد گذرنامه عادی بوده است و هشت هزار جلد هم تمدید گذرنامه داشتیم.

وی با اشاره به اقدامات پلیس مواد مخدر استان قزوین گفت: از ابتدای سال تاکنون دو تُن کشف انواع مواد مخدر از قبیل حشیش، هروئین، تریاک انجام شده و 35 هزار عدد هم قرص روانگردان کشف شده که رشد 53 درصدی نسبت به سال گذشته داشته است.

این مسئول با بیان اینکه سه باند مواد مخدر در استان متلاشی شد، افزود: یک هزار و ۸۷۹ متهم در رابطه با حمل و نگهداری مواد مخدر در استان بازداشت شدند.

ابراهیمی بیان کرد: در این مدت بالغ بر هزار و 49 طرح پاکسازی در محلات در راستای مبارزه با مواد مخدر در استان اجرا شد که منجر به تشکیل یک هزار و ۷۲۱ پرونده قضایی و توقیف 51 دستگاه خودرو در حوزه جابه‌جایی موادمخدر شد.

وی عنوان کرد: از ابتدای سال تاکنون دو هزار و 59 مورد مراجعه در قالب سامانه 197 داشتیم و 401 هزار و 187 تماس با مرکز 110 برقرار شده که به طور میانگین روزانه دو هزار و 157 مورد تماس اتفاق افتاده است.

فرمانده انتظامی استان قزوین گفت: 147 هزار و 111 مورد از تماس‌های فوریت‌های پلیس منجر به اقدامات عملیاتی شده و 253 هزار و 930 مورد هم منجر به راهنمایی و ارشاد شده است.

ابراهیمی با اشاره به اقدامات معاونت فرهنگی و اجتماعی نیروی انتظامی استان بیان کرد: 110 مورد آموزش همگانی در ادارات و مدارس استان انجام شده، سه هزار متر مربع تبلیغات آموزش محیطی در سطح استان صورت گرفته، سه هزار و 200 عنوان مطالب آموزشی ارائه شده و 6 هزار و 543 نفر از خدمات مرکز مشاوره استفاده کرده‌اند.

این مسئول با اشاره به خدمات صورت گرفته در کلانتری‌های استان گفت: 107 هزار و 699 نفر مراجعه به کلانتری‌ها داشتیم که 44 هزار و 936 مورد تشکیل پرونده فضائی صورت گرفت.

انتهای خبر/ 1300
 

دیدگاه ها

اخبار استان قزوین
اخبار ایران و جهان