۰۹/ربيع الأول/۱۴۴۶

-

۱۴۰۳/۰۶/۲۲ پنج‌شنبه

صبح قزوین کنتورسازی قزوین جانی دوباره گرفت
کد خبر: ۳۶۴۷۳۲ تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۵/۲۷ ساعت: ۱۲:۲۱ ↗ لینک کوتاه

گزارش صبح قزوین از سفر یک روزه معاون وزیر کشور به استان؛

کنتورسازی قزوین جانی دوباره گرفت/ احیاء بیش از ۴هزار واحد راکد در کشور

معاون اقتصادی وزیر کشور گفت: خوشبختانه کنتورسازی توانسته با تاکید رئیس جمهور و همکاری و پشتیبانی مسئولان استانی ۱۰۰ فرصت شغلی ایجاد کند و به زودی شاهد اضافه شدن ۵۰۰ شاغل دیگر در این شرکت خواهیم بود و در بهره‌وری برای کشور ایفای نقش خوبی خواهد داشت.

کنتورسازی قزوین جانی دوباره گرفت
به گزارش خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی صبح قزوین؛ محسن کوشش‌تبار معاون اقتصادی وزیر کشور روز گذشته در سفری یک روزه به قزوین از چند واحد صنعتی بازدید و در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان شرکت کرد.
وی در جریان بازدید از مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان قزوین اظهار کرد: قزوین شهری است که از دیرباز به لحاظ سیاسی و اقتصادی در قرون مختلف مورد توجه بوده و  به لحاظ موقعیت جغرافیایی که دارد همیشه به عنوان مرکز و مأمن زیست‌ بوده است.

کوشش‌تبار افزود: استان قزوین پیش‌تاز و پیش رو در صنعت، کشاورزی و خدمات و گردشگری است به طوری که سرمایه‌گذاری در طرح توسعه دولتخانه با ریسک پایین وارزش افزوده بالا خواهد بود.

این مسئول ابراز کرد: مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان قزوین باید به طور ویژه به پروژه دولتخانه صفوی بپردازد و از کارآمدترین افراد از دستگاه‌ها برای این مرکز استفاده شود.

وی اذعان کرد: باید خوش خلقی و آداب تعامل با سرمایه‌گذار را سرلوحه کار خود قرار دهید چراکه فرش قرمز زیر پای سرمایه گذار همان لبخند، دانش و ابزاری است که برای شناساندن استان به او می‌دهید.

معاون اقتصادی وزیر کشور گفت: جذب سرمایه‌گذار در حرف نیست بلکه باید عمل شود در غیر این صورت برای استان نتیجه نخواهد داشت لذا تاکید می‌کنیم که باسوادترین افراد وارد مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان شوند و کارکنان آن تحت تاثیر سلایق انتخاب نشوند.

وی بیان کرد: باید بهترین و زیباترین ساختمان در اختیار مرکز خدمات سرمایه‌گذاری باشد چراکه این مولفه لازمه ایجاد اعتماد برای سرمایه‌گذار است.

کوشش‌تبار اذعان کرد: لازمه اعتمادسازی برای بخش خصوصی اعطای مجوزها در کمترین زمان است و خوشبختانه قزوین جزو پنج الی هفت استان  امن برای سرمایه‌گذاری است.

وی افزود: باید نشست با فعالان اقتصادی استان برگزارشود و در برخی شاخص‌ها تغییر یابد چون در ۲۳۱ فرصت سرمایه‌گذاری اینکه قزوین جذب ۱۳ فرصت را داشته قابل قبول نیست.

این مسئول یادآور شد: سرمایه گذاری‌ها باید در شهرستان‌ها تقسیم شود و فقط در مرکز متمرکز نشود و مسئولین هم بسیجی‌وار حرکت کنند و دنیا باید بداند که قزوین امن‌ترین شهر برای سرمایه‌گذاری است.

معاون اقتصادی وزیر کشور گفت: باید ببینید چه سهمی از سرمایه‌گذاری کشورهای همسایه دارید؛ ۷۰۰ میلیون جمعیت در کشورهای همسایه می‌تواند بهترین فرصت سرمایه‌گذاری باشد. چرا نباید ظرفیت‌هایی مثل امامزاده حسین (ع) قزوین و باغات انگور قزوین مرکز گردشگری باشد؟

کوشش‌تبار بیان کرد: سهم صادرات استان قزوین باید افزایش یابد و آینده سرمایه‌گذاری استان به گردشگری گره خورده است.

علی رحمانی معاون هماهنگ‌کننده امور اقتصادی در این جلسه اظهار کرد: امیدواریم موضوعات سرمایه‌گذاری در استان قزوین با پیگیری در سطح کشور تسهیل شود؛ در این استان سرعت اعطای مجوزها خوب است اما مشکلی که داریم در بحث انتخاب مکان سرمایه‌گذاری است.

وی افزود: بعضاً مکانی که سرمایه‌گذار ثبت کرده است را وقتی بررسی می‌کنیم، می‌بینیم که برای نوع فعالیتی که انتخاب کرده مناسب نیست و بررسی مکان و رفع مشکلات آن زمان‌بر است و درخواست داریم رفع این خلأ در درگاه ملی دیده شود.
 
این مسئول عنوان کرد: ما دنبال کوتاه کردن زمان برای اعطای مجوز و شروع فعالیت سرمایه‌گذار هستیم و به واسطه ارتباطات خوبی که داریم این روند را تسریع می‌کنیم.

همچنین کوشش‌تبار در جریان بازدید از کارخانه کنتورسازی که از کارخانه‌های تازه احیا شده قزوین است، اظهار کرد: برنامه‌ریزی بلندمدت شرکت روح امید را در دل کارگران ایجاد کرده است.

وی افزود: این کارخانه تا سال ۱۴۰۰ در رکود کامل به سر می‌برد اما امروز تبدیل به یک مرکز فعال و پویا شده است و می‌تواند حتی در عرصه بین‌الملل هم سطح قابل قبولی برای کشور ایجاد کند.

معاون اقتصادی وزیر کشور گفت: خوشبختانه کنتورسازی توانسته با تاکید رئیس جمهور و همکاری و پشتیبانی مسئولان استانی ۱۰۰ فرصت شغلی ایجاد کند و به زودی شاهد اضافه شدن ۵۰۰ شاغل دیگر در این شرکت خواهیم بود و در بهره‌وری برای کشور ایفای نقش خوبی خواهد داشت.

کوشش‌تبار بیان کرد: قراردادهای خوبی در شرکت کنتورسازی منغقد شده و این مجموعه مجموعه نوپایه اما دانش‌پایه است که با حضور در مرزهای بیرون از کشور بازارهای جهانی را درمی‌نوردد.

وی در پایان گفت: کنتورسازی با متخصصین جوان توانسته آینده امیدوارکننده در حوزه صنعت داشته باشد چراکه نگاه توسعه‌ای به مجموعه دارند؛ کنتورسازی که یک روز نماد ما نمی‌توانیم بود امروز تبدیل به نماد مامی‌توانیم شده است و جای تبریک دارد.

مقصد بعدی کوشش‌تبار شرکت پاکشو بود که در بین کارگران این شرکت اظهار کرد: فضای عمومی اقصاد استان رو به جلو بوده و فضا برای ورود سرمایه‌گذاران فراهم است و ایجاد اعتماد و ورود سرمایه‌گذار به قزوین خیلی خوب است.

معاون اقتصادی وزیر کشور گفت: در کل کشور بیش از ۷۲ هزار بنگاه اقتصادی فعال وجود دارد و ۲۲ هزار واحد غیرفعال بود که با تلاش همکاران ۴ هزار و ۱۰۵ واحد راکد به چرخه تولید کشور بازگشته است که یکی از آنها کنتورسازی است.

وی بیان کرد: در سال ۱۴۰۱ ، ۸۵ واحد راکد به چرخه بازگشته است و شاغلین افزایشه یافته و امسال هم همین منوال ادامه دارد.

این مسئول با بیان اینکه ۲۶۰ طرح سرمایه گذاری در سال 1401 در استان قزوین افتتاح شده است، افزود: گزارش‌های خوبی درخصوص استان در شاخص‌های کسب و کار و امنیت سرمایه‌گذاری که رتبه نخست کشور را دارد در دست است.


بعد از بازدید از شرکت پاکشو، محمدمهدی اعلایی استاندار قزوین به همراه محسن کوشش تبار معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزیر کشور از واحد صنعتی شیشه لیا و واحد کشت و صنعت دشت سبز آرمانی «دومینو» بازدید کرد.

گفتنی است؛ در این بازدید رحمانی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای استاندار و تعدادی از مسئولان کشوری و استانی نیز حضور داشتند.

واحد صنعتی شیشه لیا، تولیدکننده شیشه فلوت، رفلکس و شیشه عایق و با پیش‌بینی اشتغالزایی برای ۱۲۵ نفر واقع در جاده قزوین به بوئین زهــرا فعالیت می‌کند.

همچنین واحد کشت و صنعت دشت سبز آرمانی«دومینو» روزانه ۴۰۰ تن شیر تولید خواهد کرد که این شیر تولیدی در صنایع پایین دست استفاده خواهد شد، این پروژه هم اکنون ۳۵ تا ۴۰ درصد پیشرفت داشته و تا یک سال آینده به بهره‌برداری خواهد رسید و برای ۵۰۰ نفر مستقیم و ۳۰۰ نفر غیرمستقیم اشتغالزایی خواهد داشت.


کوشش تبار در پایان این سفر با حضور در ستاد تسهیل و رفع موانع استان قزوین از برگزاری ستاد تسهیل کشوری برای رفع مشکلات تولیدکنندگان هر استان در مرکز خبر داد و افزود: برای رفع مشکلات حوزه تولید در هر استان با حضور استاندار هر استان طرح‌های کلان هر استان در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشوری مطرح و برای رفع مشکلات آن واحدها تصمیمات لازم اتخاذ می‌شود.

وی با بیان اینکه تا کنون سه استان در این ستاد شرکت کردند، یاد آور شد: برگزاری ستاد تسهیل و رفع موانع در سطح ملی یک جلسه خاص هر استان باید داشته باشد.

معاون وزیر کشور بانک‌ها را پیشران حرکت هر استان دانست و تصریح کرد: در هر استانی که بانک‌ها همراهی می‌کنند نیز تولیدکنندگان کمترین مشکل را دارند و فعالیت‌های حوزه تولید با شتاب بیشتری دنبال می‌شود.

کوشش‌تبار در ادامه با اشاره به فعالیت ۱۴۰ شرکت در استان قزوین افزود: باید نقش شرکت‌های دانش بنیان برای بهره‌وری در حوزه‌های مختلف در استان جدی گرفته شود و از فعالیت و حضور این شرکت‌های استقبال شود.

این مسئول در پایان گفت: هم‌اکنون ۷۰۰ واحد غیرراکد در استان قزوین داریم که بیش از ۴۰ درصد آن‌ها غیرقابل احیا بوده و باید چاره‌اندیشی شود، خوشبختانه طی یکسال گذشته ۸۵ واحد راکد صنعتی در استان به چرخه تولید بازگشت.

انتهای خبر/ 1300

دیدگاه ها

اخبار ایران و جهان