تولید ۶۰ هزار تن مرغ گوشتی در واحدهای مرغداری استان قزوین
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از تولید ۶۰ هزار و ۳۳۲ تن مرغ گوشتی طی ۱۱ ماه گذشته سال جاری خبر داد.
به گزارش حوزه اقتصادی صبح قزوین؛علی رمضانپور از تولید ۶۰ هزار و ۳۳۲ تن مرغ گوشتی طی ۱۱ ماه گذشته سال جاری خبرداد و اظهار کرد: این میزان تولید نسبت به همین مدت مشابه در سال گذشته که ۶۰ هزار و ۱۵۵ تن بوده رشد محسوسی داشته است.
وی همچنین یادآور شد: تولید گوشت مرغ طی بهمن ماه سال جاری نیز حدود ۴ هزار تن بوده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۳۶۹ واحد مرغ گوشتی در استان فعال است، اضافه کرد: ظرفیت این واحدهای تولیدی حدود ۹ میلیون قطعه است.
رمضانپور گفت: شهرستان قزوین بیشترین تراکم واحدهای تولیدی مرغ گوشتی در استان با ظرفیت ۳ میلیون و ۵۰۰ قطعه را دارد.
وی خاطرنشان کرد: استان قزوین نقش مهمی در تامین محصولات دام و طیور کشور را دارد و واحدهای پرورش طیور گوشتی این استان علاوهبر تامین مرغ مورد نیاز استان، بخشی از نیاز بازار استانهای همجوار را نیز تامین میکنند.
وی همچنین یادآور شد: تولید گوشت مرغ طی بهمن ماه سال جاری نیز حدود ۴ هزار تن بوده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۳۶۹ واحد مرغ گوشتی در استان فعال است، اضافه کرد: ظرفیت این واحدهای تولیدی حدود ۹ میلیون قطعه است.
رمضانپور گفت: شهرستان قزوین بیشترین تراکم واحدهای تولیدی مرغ گوشتی در استان با ظرفیت ۳ میلیون و ۵۰۰ قطعه را دارد.
وی خاطرنشان کرد: استان قزوین نقش مهمی در تامین محصولات دام و طیور کشور را دارد و واحدهای پرورش طیور گوشتی این استان علاوهبر تامین مرغ مورد نیاز استان، بخشی از نیاز بازار استانهای همجوار را نیز تامین میکنند.
انتهای پیام/ 1300