این روزها سر هر کوچه و میدان یک موکب است و چند لیوان و کلی هم ترافیک! اما خب شربت نذری در هر صورت طرفداران زیادی دارد، روزنامه خراسان در مطلبی به فوت و فنهای ساخت شربت نذری پرداخته است.
به گزارش سرویس اجتماعی صبح قزوین این روزها سر هر کوچه و میدان یک موکب است و چند لیوان و کلی هم ترافیک! اما خب شربت نذری در هر صورت طرفداران زیادی دارد، روزنامه خراسان در مطلبی به فوت و فنهای ساخت شربت نذری پرداخته است.
مواد لازم برای ۱۰۰ نفر
ماه محرم برای ما ایرانیها همیشه با نذری دادن گره خورده است، شربت نذری میتواند یکی از بهترین انتخابها برای این روزهای گرم باشد.
1- برای تهیه این شربت خوشمزه باید زعفران را آب کنید. برای این منظور ابتدا زعفران را به خوبی بکوبید و به شکل پودر درآورید و در یک ظرف شیشه ای بریزید . سپس چند تکه یخ کوچک به آن اضافه و صبر کنید تا یخ در دمای محیط ذوب شود. این کار باعث رنگ دهی بهتر زعفران می شود و از آب کردن زعفران با آب جوش تاثیر بهتری دارد.
2- اکنون باید شهد را آماده کنید. برای این کار آب را داخل یک دیگ بریزید و صبر کنید تا به جوش بیاید. سپس درجه حرارت شعله را کم و شکر را به آن اضافه کنید.حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید تا شربت با حرارت ملایم به جوش بیاید و غلیظ تر شود. بعد از این که شربت به قوام مدنظر رسید، دیگ را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا کمی خنک شود.
3- پس از این که شربت کمی خنک تر شد، گلاب و زعفران آب شده را به قابلمه اضافه کنید. در صورت تمایل سه تا چهار قطره اسانس هل را به شربت اضافه کنید. اسانس هل بسیار تلخ است و اگر به میزان زیادی به شربت اضافه کنید، شربت تلخ خواهد شد.
4- پس از خنک شدن شربت، آن را با آب و یخ رقیق و سپس سرو کنید. همچنین می توانید این شربت را در داخل بطری های
دردار بریزید و برای مدت طولانی در یخچال نگهداری کنید.
انتهای پیام/1404
دیدگاه ها