۱۹/رمضان/۱۴۴۵

-

۱۴۰۳/۰۱/۱۰ جمعه

صبح قزوین بازیگران اصلی سریال نوستالژیک «جنگجویان کوهستان» بعد از ۴۷ سال اکنون کجا هستند؟
کد خبر: ۳۵۳۵۶۸ تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۸/۱۸ ساعت: ۱۰:۶ ↗ لینک کوتاه

سریال محبوب دهه ۶۰؛

بازیگران اصلی سریال نوستالژیک «جنگجویان کوهستان» بعد از ۴۷ سال اکنون کجا هستند؟

در این گزارش درباره بازیگران اصلی سریال نوستالژیک «جنگجویان کوهستان» بخوانید.

بازیگران اصلی سریال نوستالژیک «جنگجویان کوهستان» بعد از ۴۷ سال اکنون کجا هستند؟
 

به گزارش سرویس فرهنگ وهنر صبح قزوین،تمام کسانی که در دهه ۶۰ به دنیا آمده اند بدون شک سریال جنگجویان کوهستان با آن موسیقی جذاب ابتدایی اش را دیده اند، سریالی ژاپنی و بسیار محبوب که هنوز هم بعد از سال‌ها که از تولید و پخشش در ایران می‌گذرد همچنان از آن نام برده می‌شود و حتی برخی اسامی آن مانند لیان شان پو و لینچان هرازگاهی شنیده می‌شود. سریال جنگجویان کوهستان در اوایل دهه ۷۰ از شبکه یک سیما پخش می‌شد و یکی از سریال‌های پربیننده آن دوران بود. محبوبیت این سریال به حدی بود که بعد‌ها از عنوان لیان شان پو به عنوان ضرب المثل و معادلی برای محله‌های پر از خلاف و خشونت استفاده شد.

سریال جنگجویان کوهستان سریال ژاپنی با نام اصلی لب آب یا The Water Margin بود که بر اساس یک افسانه بسیار معروف چینی ساخته شده بود.

بازیگران اصلی سریال نوستالژیک «جنگجویان کوهستان» بعد از ۴۷ سال اکنون کجا هستند؟

 


اسم اصلی این سریال ژاپنی، اما لب آب یا The Water Margin بود که بر اساس یک افسانه بسیار معروف چینی به نام 水滸傳 که به معنای داستان لب آب است ساخته شده بود که یکی از چهار رمان کلاسیک بزرگ و مشهور ادبیات چینی شناخته شده است. رمان اصلی لب آب در قرن چهاردهم میلادی توسط شی نیان نوشته شده و همانطور که گفته شد یکی از چهار رمان بزرگ کلاسیک ادبیات چین است که روایت‌ها و ترجمه‌های مختلفی از آن وجود دارد. سریال جنگجویان کوهستان، اما بر اساس مانگایی از میتسوترو یوکویاما ساخته شده است.

 

بازیگران اصلی سریال نوستالژیک «جنگجویان کوهستان» بعد از ۴۷ سال اکنون کجا هستند؟

 

سریال لب آب یا همان جنگجویان کوهستان در قالب دو فصل ۱۳ اپیزودی و در مجموع ۲۶ اپیزود توسط تلویزیون نیپون در ژاپن بین سال‌های ۱۹۷۳ تا ۱۹۷۴ و با نام ژاپنی Suikoden (در زبان ژاپنی نیز به معنای لب آب) پخش شد. داستان نسخه اصلی رمان چینی در مورد گروهی متشکل از ۱۰۸ یاغی در دوران سلسه سونگ در چین است که در منطقه‌ای مردابی به نام لیانگ شان پو دور هم جمع شده و علیه ظلم و ستم دولت محلی می‌جنگند. اقتباسی که در قالب سریال جنگجویان کوهستان شاهد آن هستیم نیز در مورد رهبر این گروه یاغی به نام لین چونگ و درگیری‌های او با یک مقام محلی دولتی به نام گائو چیو است.

 

بازیگران اصلی سریال نوستالژیک «جنگجویان کوهستان» بعد از ۴۷ سال اکنون کجا هستند؟

 

اگر چه این سریال با بازیگران و عوامل ژاپنی ساخته شده بود، اما عمدهً سکانس‌های آن در چین فیلمبرداری شد و آنقدر محبوب شد که حتی بی بی سی در سال ۱۹۷۶ آن را پخش کرد. نکته دیگر اینکه در سال ۱۹۷۲ فیلمی با همین عنوان در هنگ کنگ و بر اساس همین رمان ساخته شده بود و بعد‌ها نیز سریال‌های متعددی بر اساس آن با نام هایی، چون یاغیان مرداب و همه مردان برادرند نیز در چین ساخته شد.

در سریال جنگجویان کوهستان، آتسو ناکامورا نقش لین چانگ را بازی می‌کرد که در ایران با نام لینچان شناخته می‌شد. ناکامورا بازیگری شناخته شده بوده و پیش از جنگجویان کوهستان در فیلم‌های The Ceremony از ناگایسا اوشیما و Kwaidan از ماساکی کوبایاشی بازی کرده و بیشتر به خاطر بازی در نقش یک یاکوزای ولگرد، اما شرافتمند در سریال Kogarashi Monjirō و شخصیتی به همین نام شناخته می‌شد. ناکامورا در سال ۱۹۴۰ در ژاپن به دنیا آمد و اکنون ۸۱ سال دارد. او علاوه بر بازیگری در زمینه سیاست نیز فعالیت داشته و از سال ۱۹۶۴ در بیش از ۵۰ فیلم سینمایی نیز بازی کرده است. بعد از بازی در سریال جنگجویان کوهستان، ناکامورا به عنوان مجری در چند برنامه خبری تلویزیونی حضور یافت و بعد‌ها در سال ۱۹۹۸ به عضویت مجلیس ژاپن درآمد و تا سال ۲۰۰۴ در این مقام باقی ماند. ناکامورا همچنان به بازی کردن ادامه داده و از دیگر فیلم‌های برجسته ناکامورا می‌توان به ۴۷ Ronin و The Inugami اشاره کرد.

کی ساتو دیگر بازیگر ژاپنی است که نقش گائو چیو را در سریال جنگجویان کوهستان بازی می‌کند. ساتو در دسامبر ۱۹۲۸ در فوکوشیما بدنیا آمد و در سال ۲۰۱۰ در سن ۸۱ سالگی درگذشت. او که علاوه بر بازیگری در زمینه روایت داستان نیز چهره‌ای شناخته شده در ژاپن بود بیشتر به خاطر همکاری هایش با ناگیسا اوشیما کارگردان موج نو سینمای ژاپن شناخته می‌شد. ساتو همچنین به خاطر ایفای نقش راوی در برخی از مستند‌های تلویزیونی و سینمایی نیز در ژاپن مشهور بود. او در زمینه نقاشی و طراحی نیز بسیار چیره دست بود و تا پایان عمر نقاشی را ادامه داد. از فیلم‌های مهم کی ساتو می‌توان به Harakiri، The Human Condition، Kwaidan، The Ceremony و Godzilla ۱۹۸۵ اشاره کرد که در بسیاری از آن‌ها با آتسو ناکامورا همبازی بود.

منبع:روزیاتو

انتهای پیام/1404

دیدگاه ها

اخبار استان قزوین
اخبار ایران و جهان