۰۹/شوّال/۱۴۴۵

-

۱۴۰۳/۰۱/۳۰ پنجشنبه

صبح قزوین بیش از ۵هزار تن گوشت قرمز در قزوین تولید شد
کد خبر: ۳۵۰۱۸۱ تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۲/۲۲ ساعت: ۱۲:۴۰ ↗ لینک کوتاه

معاون جهاد کشاورزی استان قزوین:

بیش از ۵هزار تن گوشت قرمز در قزوین تولید شد

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: پنج هزار و ۵۳۲ تن گوشت قرمز از ابتدای سال جاری ‏تاکنون در این استان تولید شده است.‏

بیش از ۵هزار تن گوشت قرمز در قزوین تولید شد
حمیدرضا عزتی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی صبح قزوین اظهار کرد: پنج هزار و ۵۳۲ تن گوشت قرمز از ابتدای سال جاری ‏تاکنون در این استان تولید شده است.‏

وی افزود: پیش‌بینی می‌شود میزان ‏تولید گوشت قرمز تا پایان سال جاری به ۲۹ هزار و ۷۴۲ تن برسد.‏

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین تصریح کرد: این مقدار گوشت قرمز از یک هزار و ۷۸ واحد دامداری سنتی و صنعتی در حوزه پروار کردن دام در استان قزوین ‏تولید می‌شود.‏

عزتی با بیان اینکه ۵۵۲ واحد دامداری صنعتی در استان قزوین فعال است، گفت: این تعداد شامل ۴۷۳ واحد پرواربندی ‏گوساله با ظرفیت ۸۲ هزار و ۶۹۸ راس گوساله پرواری، ۳۸ واحد گوسفندداری با ظرفیت ۴۹ هزار و ۲۵ راس گوسفند داشتی و ۴۱ ‏واحد پرواربندی گوسفند با ظرفیت ۳۰ هزار و ۵۶۵ راس بره پرواری است.‏

وی همچنین به وجود ۵۲۶ واحد دامداری سنتی در استان قزوین اشاره کرد و افزود: این تعداد شامل ۳۹۷ واحد با ۱۸ هزار ‏و ۲۹۷ راس گوساله، ۷۶ واحد با ۶ هزار و ۵۰۶ راس گوسفند و ۵۳ واحد با هفت هزار و ۱۳۷ راس بره پرواری است.

این مقام مسئول در پایان عنوان کرد: مصرف روزانه گوشت قرمز در استان قزوین حدود ۱۵ تن ‏است و همین مقدار نیز به استان‌های دیگر ارسال می‌شود.‏
انتهای پیام/۷۰۰۳

دیدگاه ها

اخبار استان قزوین
اخبار ایران و جهان