حمیدرضا عزتی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی صبح قزوین اظهار کرد: پنج هزار و ۵۳۲ تن گوشت قرمز از ابتدای سال جاری تاکنون در این استان تولید شده است.
وی افزود: پیشبینی میشود میزان تولید گوشت قرمز تا پایان سال جاری به ۲۹ هزار و ۷۴۲ تن برسد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین تصریح کرد: این مقدار گوشت قرمز از یک هزار و ۷۸ واحد دامداری سنتی و صنعتی در حوزه پروار کردن دام در استان قزوین تولید میشود.
عزتی با بیان اینکه ۵۵۲ واحد دامداری صنعتی در استان قزوین فعال است، گفت: این تعداد شامل ۴۷۳ واحد پرواربندی گوساله با ظرفیت ۸۲ هزار و ۶۹۸ راس گوساله پرواری، ۳۸ واحد گوسفندداری با ظرفیت ۴۹ هزار و ۲۵ راس گوسفند داشتی و ۴۱ واحد پرواربندی گوسفند با ظرفیت ۳۰ هزار و ۵۶۵ راس بره پرواری است.
وی همچنین به وجود ۵۲۶ واحد دامداری سنتی در استان قزوین اشاره کرد و افزود: این تعداد شامل ۳۹۷ واحد با ۱۸ هزار و ۲۹۷ راس گوساله، ۷۶ واحد با ۶ هزار و ۵۰۶ راس گوسفند و ۵۳ واحد با هفت هزار و ۱۳۷ راس بره پرواری است.
این مقام مسئول در پایان عنوان کرد: مصرف روزانه گوشت قرمز در استان قزوین حدود ۱۵ تن است و همین مقدار نیز به استانهای دیگر ارسال میشود.
انتهای پیام/۷۰۰۳
دیدگاه ها