۱۸/رمضان/۱۴۴۵

-

۱۴۰۳/۰۱/۰۹ پنجشنبه

صبح قزوین حمایت‌های قرارگاه پیشرفت‌وآبادانی موجب مهاجرت معکوس به روستا شد/ از پرورش ۷ کندوی عسل به ۵۶۰ کندو رسیدم
کد خبر: ۳۴۸۵۹۹ نویسنده: مصطفی مقدم تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۱۲/۱۱ ساعت: ۱۵:۲۹ ↗ لینک کوتاه

کارآفرین قزوینی درمصاحبه با صبح قزوین:

حمایت‌های قرارگاه پیشرفت‌وآبادانی موجب مهاجرت معکوس به روستا شد/ از پرورش ۷ کندوی عسل به ۵۶۰ کندو رسیدم

کارآفرین قزوینی گفت: قبل از سال ۸۵ تعداد هفت کندو داشتم که پس از اینکه به طور جدی وارد این کار شدم این تعداد به ۳۵ کندو افزایش یافت و هم اکنون ۵۶۰ کندوی عسل دارم.

حمایت‌های قرارگاه پیشرفت‌وآبادانی موجب مهاجرت معکوس به روستا شد/ از پرورش ۷ کندوی عسل به ۵۶۰ کندو رسیدم

به گزارش خبرنگار اقتصادی صبح قزوین؛ کارآفرینان نقش محوری در اقتصاد کشور دارند چراکه به عنوان موتور محرکه اقتصاد عمل می‌کنند؛ حمایت از کارآفرینان و فعالیت‌های آن‌ها تعیین‌کننده سطح موفقیت، کامیابی، رشد و ایجاد فرصت شغلی در هر جامعه‌ای است.

افراد کارآفرین نه‌ تنها قادر به ایجاد درآمد برای خودشان می‌شوند، بلکه گاهی افراد دیگر را نیز در قسمت‌های مختلف کسب‌وکارشان استخدام می‌کنند، بنابراین یکی از مهم‌ترین اثرات مثبتی که کارآفرینان برای یک اقتصاد ایجاد می‌کنند ایجاد اشتغال و کاهش رده‌های بیکاری است.

مصطفی مقدم کارآفرین 38 ساله‌ای است که از سال 85 در روستای زرند استان قزوین به پرورش زنبور عسل مشغول شده است.

این کارآفرین قزوینی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی صبح قزوین؛ اظهار کرد: قبل از ورود به شغل زنبورداری در یک شرکت کار می‌کردم که پس از بررسی و تحقیق در سال 85 تصمیم گرفتم به طور جدی به زنبورداری بپردازم.


با تلاش شبانه روزی به کارآفرینی رسیدم

وی با بیان اینکه در زمینی به مساحت یک هکتار زنبورداری می‌کند، افزود: قبل از سال 85 تعداد هفت کندو داشتم که پس از اینکه به طور جدی وارد این کار شدم این تعداد به 35 کندو افزایش یافت و هم اکنون 560 کندوی عسل دارم.

این کارآفرین قزوینی گفت: زمانی که وارد این کار شدم قیمت هر کلنی 100 هزار تومان بود که توانستم با وام پنج میلیون تومانی که از کمیته امداد گرفته بودم، شروع به کار کنم.

مقدم تاکید کرد: با حمایت‌های سپاه استان و با آموزش‌هایی که ارائه کردم باعث شد که افراد دیگر از شهر مهاجرت معکوس به روستا داشته باشند و اکنون هشت نفر دیگری که در این روستا به زنبورداری می‌پردازند نیز چهار نفرشان از شهر به روستا بازگشته‌اند و با هزینه 15میلیون تومانی مشغول به زنبورداری شده‌اند.

وی افزود: در ابتدا تصمیم بر این بود افرادی که قصد دارند مشغول به زنبورداری شوند به صورت مشارکتی با من کار کنند اما از طریق قرارگاه پیشرفت و آبادانی، کارهای آن‌ها را بر عهده گرفتم و مواد اولیه و راه و روش فروش را به آنان آموزش دادم تا بتوانند بدون واسطه عسل تولیدی خود را به دست مصرف‌کننده برسانند.

این کارآفرین قزوینی درباره سختی‌های زنیورداری، تاکید کرد: زنبورداری شغل خوبی است اما باید در ابتدای این کار به سختی و شش ماه دور از خانواده، مشغول به پرورش زنبور عسل، تولید عسل با کیفیت و جلب رضایت مشتری باشیم.

مقدم درباره نحوه فروش عسل، تصریح کرد: از طریق همشهری‌ها و اقوام عسل‌ تولیدی را به فروش می‌رسانم و اگر از شهرهای دیگر مشتری تماس بگیرد برای آن‌ها نیز عسل ارسال خواهم کرد؛ خوشبختانه از کارم راضی هستم و کسانی هم که این کار را به آن‌ها پیشنهاد دادم و مشغول به فعالیت شدند از درآمدشان رضایت دارند.

این کارآفرین قزوینی ادامه داد: در مجموعه زنبورداری‌ام اکنون سه نفر به طور ثابت مشغول به فعالیت هستند و به هشت نفر دیگر هم که آموزش داده‌ام نیز همواره راهنمایی و کمک می‌کنم که کار را با کیفیت پیش ببرند.


زنبورداران روستای زرند نیازمند حمایت جهادکشاورزی هستند

مقدم گفت: به عنوان یک کارآفرین توصیه می‌کنم هر فردی که در روستا زمین یا خانه دارد به یکی از شغل‌های زنبورداری، دامداری، گاوداری و دامپروری مشغول شود چراکه اگر با برنامه‌ریزی و فراگیری آموزش‌ها پیش بروند، دو برابر کار در شهر درآمد خواهند داشت و موفق می‌شوند.

وی افزود: با تلاش شبانه روزی در این راه موفق شده‌ام و اگر از من حمایت شود می‌توانم افرادی که حاشیه‌نشین در شهر هستند را به سمت این شغل سوق دهم تا بتوانیم با ایجاد تعاونی به کارمان توسعه دهیم.

این کارآفرین قزوینی درباره میزان سهیمه شکر به زنبورداران، بیان کرد: قبل از افزایش قیمت شکر در بازار، زنبورداران می‌توانستند از طریق ثبت نام شکر را به قیمت هفت هزار و 500 تومان دریافت کنند که اکنون به دلیل گرانی ثبت‌نام انجام نمی‌شود.

 مقدم اذعان کرد: یکی از مشکلات موجود در روستای زرند این است که جهاد کشاورزی منطقه ما از زنبورداران بومی حمایت نمی‌کند و می‌گوید که باید در روستای دیگر به زنبورداری مشغول شویم تا از ما حمایت شود.

این کار آفرین قزوینی در پایان گفت: مسئولین باید از تمام کسانی که کارآفرین هستند حمایت کنند تا محصولاتشان به طور مستقیم و بدون واسطه به فروش برسد و بتوانند با کسب درآمد مطلوب، کار خود را گسترش دهند.

انتهای پیام/1700

دیدگاه ها

اخبار استان قزوین
اخبار ایران و جهان