دانشمندان توصیه کرده اند به دلیل مضراتی که غذاهای با طعم طلا دارند، از مصرف آنها پرهیز کنید.
به گزارش سرویس علم وفناوری صبح قزوین، روزنامه انگلیسی دیلی میل گزارشی در مورد غذاهایی با روکش طلا منتشر کرده که در شبکههای اجتماعی بسیار مورد بحث قرار گرفته است. این نوع غذا تأثیرهای منفی احتمالی بر بدن دارد.
«الکساندر اوپنهایمر»، متخصص تغذیه میگوید: طلای خوراکی باید بین ۲۳ تا ۲۴ قیراط باشد و این طلا ممکن است مواد معدنی دیگری داشته باشد که در صورت مصرف سمی و خطرناک هستند.
براساس این گزارش طلایی که برای مصارف غذایی استفاده میشود در اروپا با نام ای- ۱۷۵ شناخته میشود. این نامی است که توسط سازمان ایمنی غذایی اروپا هنگام استفاده از آن به عنوان ماده افزودنی یا رنگ برای تزیین غذا استفاده میشود.
آثار ایمنی و سلامت طلای خوراکی در سال ۱۹۷۵ ارزیابی شد. سپس این مواد در سال ۲۰۱۶ توسط متخصصان اداره سلامت مواد غذایی اروپا دوباره مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.
دیدگاه ها