پایگاه خبری صبح قزوین

آخرین اخبار استان قزوین

طرز تهیه ساطری پلو غذای محلی خراسان
کد خبر: ۳۴۴۷۰۱ تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۶/۱۹ ساعت: ۱۴:۵۵ ↗ لینک کوتاه

طرز تهیه ساطری پلو غذای محلی خراسان

ساطری پلو؛ یک پلوی خوشمزه با هویج و گوشت چرخ‌کرده و از غذا‌های محلی استان خراسان است که در این مطلب طرز تهیه آن را برای شما آورده ایم.

 

به گزارش سرویس اجتماعی صبح قزوین؛ این غذا، یک پلوی خوشمزه با هویج و گوشت چرخ‌کرده و از غذا‌های محلی استان خراسان است.

مواد لازم:

  • برنج ۳.۵ پیمانه
  • هویج ۳۰۰ گرم
  • گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
  • پیاز متوسط ۱ عدد
  • کشمش پلویی ۱ پیمانه
  • زعفران آب کرده ۱ پیمانه
  • روغن به مقدار لازم

طرز تهیه:

  1. ابتدا برنج را كه از قبل خیس كرده‌ایم، آبكشی كرده و كنار می گذاریم. سپس هویج‌ها را خلالی خرد كرده و تفت می‌‌دهیم. گوشت را نیز با یك عدد پیاز رنده شده مخلوط و به شكل كوفته ریزه‌های كوچك درست كرده و سرخشان می‌‌كنیم.
  2. آنگاه كشمش‌های شسته شده را تفت داده و تمام مواد تفت داده شده را با هم مخلوط كرده. (البته اگه خواستیم مقداری از هر کدوم از مواد رو کنار بزاریم برای تزئین غذا.)
  3. و نیمی از زعفران آب كرده را به آن اضافه می‌‌كنیم. در مرحله بعد، در قابلمه مورد نظر كمی از برنج آبكشی ریخته و روی آن مقداری از مواد آماده شده را می‌‌ریزیم، این كار را لایه‌لایه تكرار می‌‌كنیم تا برنج و مواد تمام شود،
  4. سپس روی آن مابقی زعفران را ریخته و می‌‌گذاریم برنج دم بكشد. در مرحله آخر‌، هنگامی كه برنج دم كشید، روی آن روغن گرم شده را ریخته و در ظرف مورد نظر می‌‌كشیم.

منبع: وب سایت سرآشپز پاپیون

انتهای پیام/1404

دیدگاه ها