پایگاه خبری صبح قزوین

آخرین اخبار استان قزوین

افزایش ۱۰ درصدی جوجه‌ریزی در واحدهای مرغ گوشتی قزوین
کد خبر: ۳۴۴۱۰۶ تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۵/۲۲ ساعت: ۱۱:۹ ↗ لینک کوتاه

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان اعلام کرد

افزایش ۱۰ درصدی جوجه‌ریزی در واحدهای مرغ گوشتی قزوین

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۱ میلیون قطعه جوجه در واحدهای مرغ گوشتی استان پرورش داده شده که این میزان جوجه‌ریزی نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۰ درصد افزایش داشته است.

علی شاپورزاده در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی صبح قزوین اظهار کرد: هم‌اکنون 441 واحد به ظرفیت 10 میلیون و 500 هزار قطعه دارای پروانه بهره‌برداری در استان هستند.

وی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون 11 میلیون قطعه جوجه در واحدهای مرغ گوشتی استان پرورش داده شده که این میزان جوجه‌ریزی نسبت به مدت مشابه سال قبل 10 درصد افزایش داشته و این میزان جوجه در 296 واحد پرورش مرغ گوشتی استان تولید شده است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین تصریح کرد: علی‌رغم مشکلات ناشی از تامین نهاده به علت تحریم، تولیدکنندگان استان اقدام به جوجه‌ریزی این میزان قطعه جوجه کرده‌اند که موفق به تولید 22 هزار تن گوشت مرغ شده‌اند.

شاپورزاده تصریح کرد: از این میزان جوجه‌ریزی انجام شده؛ شهرستان قزوین با 42 درصد بیشترین میزان جوجه‌ریزی را داشته و شهرستان‌های تاکستان با 34 درصد، بوئین‌زهرا 9 درصد، آبیک 6 درصد، آوج 6 درصد و البرز 3 درصد در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

این مقام مسئول در پایان گفت: پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال جاری 65 هزار تن گوشت مرغ در استان تولید شود.
انتهای پیام/7003

دیدگاه ها