۱۸/رمضان/۱۴۴۵

-

۱۴۰۳/۰۱/۰۹ پنجشنبه

صبح قزوین طرز تهیه کیک آجیلی
کد خبر: ۳۴۴۰۱۷ تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۵/۱۷ ساعت: ۱۰:۱۹ ↗ لینک کوتاه

طرز تهیه کیک آجیلی

در این مطلب طرز تهیه کیک آجیلی آموزش داده شده است.

طرز تهیه کیک آجیلی
 

به گزارش سرویس اجتماعی صبح قزوین، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک آجیلی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

آرد ۲۱۰ گرم
شکر   ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۴عدد (دمای محیط)
روغن مایع ۱۱۵ گرم
نمک یک پینچ (خیلی کم)
ماست شیرین ۱۲۵ گرم (دمای محیط)
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
هل آسیاب شده چهارم قاشق چایخوری
آجیل شامل پسته، بادام، گردو یک پیمانه

 

مواد شربت:

شکر ۱۱۰گرم
آب ۱۰۰گرم
عسل ۲ قاشق سوپخوری
زعفران پودر شده نوک قاشق
گلاب یک هشتم پیمانه
لیمو ترش تازه یک قاشق چایخوری

۱. مواد را وزن و آماده کنید، تخم مرغ و ماست به دمای محیط برسد؛ و فر را با دمای ۱۸۰درجه روشن کنید.

۲. کف قالب ۲۵ سانتیمتر را با روغن جامد چرب کنید. ارد و بکینگ پودر و نمک را الک کنید. (من روغن جامد نداشتم با کره چرب کردم)

۳. روغن، وانیل، شکر، هل را با هم زن یک تا دو دقیقه بزنید.

۴. تخم مرغ‌ها را دانه دانه اضافه کنید و هر تخم مرغ را سی ثانیه با همزن هم بزنید.

۵. مواد خشک (آرد، نمک، بکینگ پودر) و ماست را در دو مرحله اضافه کنید و سی ثانیه با دور کند هم بزنید.

۶. کف قالب بریزید و کمی تکان دهید و آجیل‌ها را روی آن بپاشید و داخل فر قرار دهید نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه بپزد. با خلال چوبی از مرکز امتحان کنید، اگر مواد به خلال نچسبد کیک پخته، زمان دهید کیک خوب طلایی شود.

۷. شربت: آب و شکر و عسل را روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود و وقتی شروع به جوشیدن کرد، زعفران و گلاب و آب لیموترش تازه را اضافه کنید و ۳ دقیقه بجوشانید تا کمی غلیظ شود و خاموش کنید. با خلال چوبی چند سوراخ روی کیک ایجاد کنید و شربت گرم را روی کیک نیم گرم بریزید و حتما پس از خنک شدن سرو کنید.

منبع:آشپزباشی

انتهای پیام/1404

دیدگاه ها

اخبار استان قزوین
اخبار ایران و جهان