۱۸/رمضان/۱۴۴۵

-

۱۴۰۳/۰۱/۰۹ پنجشنبه

صبح قزوین طرز پخت کوکوی سه رنگ
کد خبر: ۳۲۱۰ تاریخ انتشار: // ساعت: : ↗ لینک کوتاه

آشپزی

طرز پخت کوکوی سه رنگ

این کوکو یه جورایی همان کوکوی گوشت و کوکو سبزی و کوکو سیب‌زمینی خودمان است که به صورت لایه‌ای روی هم قرار گرفته‌اند.

طرز پخت کوکوی سه رنگ
به گزارش صبح قزوین، این کوکو یه جورایی همان کوکوی گوشت و کوکو سبزی و کوکو سیب‌زمینی خودمان است که به صورت لایه‌ای روی هم قرار گرفته‌اند.
مواد لازم برای 10 تا 12 نفر: گوشت چرخ کرده 350 گرم نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپ‌خوری پیاز داغ 3 قاشق سوپ‌خوری سبزی کوکوی ریز خرد کرده 500 گرم تخم مرغ 9 عدد نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم زعفران حل کرده یک دوم قاشق چای‌خوری سیب زمینی پخته و چرخ‌کرده 500 گرم روغن مایع 150 میلی لیتر روش تهیه: گوشت، نمک، فلفل و ادویه را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید.
آنگاه رب گوجه فرنگی و پیاز داغ را بیفزایید و 3 دقیقه‌ی دیگر تفت دهید.
سپس صبر کنید تا گوشت کمی خنک شود.
آنگاه سبزی کوکو، سه عدد تخم مرغ و نمک، فلفل و زردچوبه را در کاسه‌ای بریزید و با هم مخلوط کنید.
در کاسه‌ی دیگری، سیب زمینی، سه عدد تخم مرغ، نمک،‌ فلفل و زعفران را بریزید و با یکدیگر مخلوط نمایید.
اکنون تابه‌ی مناسبی روی اجاق بگذارید و روغن را در آن داغ کنید.
حالا مایه‌ی کوکوی سبزی را در آن بریزید و در تابه را بگذارید تا با حرارت ملایم نیم پز شود.
آنگاه مایه‌ی کوکوی گوشت را به آرامی روی کوکوی سبزی بریزید و صاف کنید.
تابه را در فر گرم شده با دمای 170 درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا لایه‌ی دوم کوکو هم نیم پز شود.
اکنون مایه کوکوی سیب زمینی را روی کوکوی گوشت بریزید و صاف کنید.
دوباره کوکو را در فر بگذارید تا بپزد و طلایی رنگ شود.
بعد آن را در دیس مناسبی برگردانید و با چاقوی تیزی، به قطعات دلخواه ببرید.
انتهای پیام/3003/خ

دیدگاه ها

اخبار استان قزوین
اخبار ایران و جهان