به گزارش
صبح قزوین به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، طایفه با بیان اینکه از نظر توزیع شغلی، بیشترین مبتلایان به این بیماری، دامداران و پس از آن، زنان خانه دار می باشند، اظهار داشت: از نظر محل سکونت مبتلایان، این بیماری بیشتر در مناطق روستایی دیده شده است.
ایشان با اشاره به این مطلب که بیماری در هر دو جنس زن و مرد توزیع یکسانی دارد، تأکید کرد: نزدیک به 98 درصد از مبتلایان سال 1391 سابقه تماس با دام داشتند و ادامه داد: در 75 درصد از مبتلایان، سابقه مصرف فرآورده های غیر پاستوریزه گزارش شده است.
به گفته طایفه، با توجه به خطر انتقال بیماری تب مالت از طریق مصرف شیر، پنیر، خامه، کره و بستنی غیر پاستوریزه، باید از مصرف این گونه فرآورده های لبنی غیرپاستوریزه خودداری کرد و در صورت مشاهده علائم شایع تب مالت مانند: تب و درد مفاصل به ویژه در ناحیه کمر و زانوها پس از تماس با دام مشکوک و یا مصرف فراورده های لبنی غیرپاستوریزه، باید از خود درمانی پرهیز کرده و حتماً به پزشک مراجعه شود.
انتهای پیام/
دیدگاه ها