۱۵/شوّال/۱۴۴۵

-

۱۴۰۳/۰۲/۰۵ چهارشنبه

صبح قزوین سفر پرحاشیه محمود احمدی نژاد به ترکیه
کد خبر: ۳۵۵۱۳۷ تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۱۰/۲۵ ساعت: ۱۱:۷ ↗ لینک کوتاه

سفر پرحاشیه محمود احمدی نژاد به ترکیه

محمود احمدی‌نژاد با دعوت دانشگاه بیکنت استانبول و برخی مراکز پژوهشی به ترکیه سفر کرده است. سفری که خالی از حاشیه نبوده است

سفر پرحاشیه محمود احمدی نژاد به ترکیه
 

به گزارش سرویس سیاسی صبح قزوین ؛محمود احمدی‌نژاد با دعوت دانشگاه بیکنت استانبول و برخی مراکز پژوهشی به ترکیه سفر کرده است. سفری که خالی از حاشیه نبوده است.از همراهی نماینده مجلس با احمدی‌نژاد در این سفر گرفته تا اشتباهات مترجم او، از نمونه‌های این حاشیه هاست.

احمدی‌نژاد

اما مهم‌ترین حاشیه مربوط می‌شود به حضور احمد علیرضا بیگی نماینده مجلس در این سفر، آنهم در روزهای مهم و حساس تصویب بودجه. در شرایطی که آقای نماینده باید به این مهم بپردازد ترجیح داده است که در کنار احمدی‌نژاد در ترکیه باشد از همه مهم‌تر آنکه معلوم نیست هزینه این سفر از کجا تامین شده است.

طبیعتا این جنس رفتارهای احمدی‌نژاد تازگی ندارد و او اصولا از دیرباز به دنبال جلب نظر مردم کوچه و خیابان بوده و در هر مفطعی هم متناسب با خواست لایه‌های خاکستری جامعه رفتارش را تنظیم می‌کند، در انتخابات ژست اپوزیسیون می‌گیرد،  چون می‌داند درصد زیادی از مردم رای نمی‌دهند پس باید سمت آن‌ها غش کند، او حتی در زمانه قدرت هم خالق مکتب کاپشن و سفرهای استانی بود و حالا هم رفتارهای پوپولیسیتی‌اش را تا ترکیه بخت‌برگشته امتداد داده، در زیر نگاهی کوتاه به «پوپولیسم» داشته‌ایم و البته واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی به سفر او به ترکیه را در انتها آورده‌ایم.

در علوم سياسي در تحليل چگونگي به قدرت رسيدن يك عوام‌گرا، گفته مي‌شود كه هنگامي كه مردم از حكومت خواسته‌هايي داشته باشند كه برآورده نشود و به مرور زمان، اين خواسته‌ها روي هم انباشته شود، گروه‌هاي مختلف هم‌صدا مي‌شوند و نوعي حس نارضايتي عمومي در ميان توده‌ها شكل مي‌گيرد.

 در گفتمان عوام‌گرايي، هميشه وعده‌ها كلي است و حقيقتي وراي آنها نيست. بنابراين توده‌ها از گروه‌هاي مختلف باهم هم‌صدا مي‌شوند و احساس مي‌كنند كه گمشدة خود را در شخصيت آن عوام‌گرا يافته‌اند. آنان آشنايي عميقي با آن فرد ندارند و چون فقط بر اساس چند سخنراني كه از او و ديگر كانديداها در تلويزيون ديده‌اند، قضاوت مي‌كنند، با انتخاب دشواري مواجه نخواهند بود. او همان حلّال مشكلات و كانديد مطلوب آنهاست.

از نظر ساختاري دو علت براي گرايش به عوام‌گرايي ذكر مي‌شود كه هر دو علت در فضاي سياسي ايران به صورت چشمگير وجود دارد و گمان نمي‌رود كه در كوتاه‌مدت و در ميان‌مدت، اين دو علت از فضاي سياسي ما رخت بربندند.

علت نخست براي ظهور عوام‌گرايي اينست كه سياست بيش از اينكه بر احزاب ريشه‌دار و نهادهاي مقتدر و مستقل سياسي استوار باشد، جنبة فردي پيدا كند. كاركرد اصلي نهادهاي سياسي اينست كه به توده‌هاي از هم گسستة مردم شكل دهند و آنان را مديريت كنند. اگر حزبي در قدرت قرار گيرد، آن حزب برنامة مدوني خواهد داشت و نخبگاني كه در رأس حزب قرار دارند مسؤول تدوين و پيگيري برنامه‌هاي منسجم هستند

احمدی‌نژاد

 

واکنش کاربران به سفر اخیر احمدی‌نژاد:

«آقای بیگی! چرا در این روزهای حساس تصویب بودجه در ترکیه حضور دارید؟ آیا بهتر نیست به جای کارهای شخصی به وظیفه نمایندگی عمل کنید؟»

کاربر دیگری گفته است: «هیچی تو این مملکت سرجای خودش نیست؛ آقای احمد علیرضابیگی (نماینده مردم تبریز) پا شده با آقای احمدی‌نژاد رفته ترکیه. یکی نیست بگه شما نماینده مردم هستید یا همراه احمدی‌نژاد!؟»

یکی دیگر از کاربران اینطور می‌نویسد: «برای هر صندلی و هر دقیقه از تصدی صندلی مجلس چند شهید دادیم که اینگونه آقای احمد علیرضا بیگی نماینده مجلس در شرایط حساس روزهای پایانی سال سفر به ترکیه و همراهی احمدی‌نژاد را بر نمایندگی مردم ترجیح دادند؟ بهتر نیست مردم نیز کنار گذاشتن ایشان در دور بعدی را ترجیح دهند؟»

کاربران دیگر نوشته اند: «آیا حقوق این نماینده در این روزها پرداخت میشود؟ وظیفه نماینده چیست؟»، «هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان مجلس کجاست دقیقا؟! که الان نماینده مجلس در ترکیه حضور دارد؟
انتهای پیام/1404

دیدگاه ها

اخبار استان قزوین
اخبار ایران و جهان