۱۱/شوّال/۱۴۴۵

-

۱۴۰۳/۰۲/۰۱ شنبه

صبح قزوین مرغ تنوری فوق العاده خوشمزه و اشتها آور + طرز تهیه
کد خبر: ۳۴۳۹۰۸ تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۵/۱۱ ساعت: ۱۷:۳۹ ↗ لینک کوتاه

مرغ تنوری فوق العاده خوشمزه و اشتها آور + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه مرغ تنوری را به شما آموزش می دهیم.

مرغ تنوری فوق العاده خوشمزه و اشتها آور + طرز تهیه
 

به گزارش سرویس اجتماعی صبح قزوین؛ مرغ تنوری یکی از غذا‌های خوشمزه و مورد علاقه کودکان و نوجوانان است. این غذا به دلیل شکل ظاهری که دارد اشتهای بچه‌ها رامی تواند تحریک کند و آن‌ها را به خوردن غذا تشویق کند. اگر بچه‌های شما نیز از خوردن انواع غذا‌ها امتناع می‌کنند شما می‌توانید از این غذا استفاده کنید و با تزئین آن به شکل‌های مختلف آن‌ها را به خوردن مرغ تنوری تشویق کنید. خود این خوراک به دلیل اینکه دارای ظاهری عالی و اشتها آور است زیاد احتیاج به تزئین‌های سخت و مشکل ندارد و با کمی مواد اولیه غذا می‌توانید آن را تزئین کنید.

مواد لازم

مرغ خرد شده: ۱ عدد
پیاز: ۱ عدد (چاپ شده)
سس مایونز: ۱ قاشق غذاخوری
ماست: ۳ قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم
فلفل قرمز: به میزان لازم
پاپریکا: به میزان لازم
فلفل دلمه‌ای:۱ عدد (اسلایس شده)
هویج:۱ عدد (اسلایس شده)
آب لیمو: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: به میزان لازم

مراحل پخت

پیاز و فلفل دلمه‌ای خرد شده، نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا، سس، ماست، روغن زیتون و آب لیمو را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید.

مرغ‌های تکه شده را به این مواد آغشته کنید (داخل این مواد بریزید) و در ظرف را بگذارید.

سپس ظرف را داخل یخچال به مدت ۷-۸ بگذارید تا مزه دار شود.

بعد از مزه دار شدن مرغ آن را از مواد جدا کنید.

داخل یک ظرف مناسب که قرار است داخل فر بگذارید یک قاشق کره آب کنید.

مرغ‌ها را داخل ظرف بچینید.

موادی که مرغ را داخل آن گذاشته بودید تا مزه دار شود به غیر از فلفل دلمه‌ای که از مواد جدا می‌کنید، کمی به آن‌ها آب اضافه کنید و بعد از صافی رد کنید تا پیاز هاش نیز جدا شود.

سپس روی مرغ‌ها بریزید تا جایی که تقریبا رویه مرغ را بگیرد.

فلفل دلمه ای‌هایی که جدا کرده بودید و یک هویج را حلقه‌ای کرده و روی مرغ و آب آن قرار دهید.

روی ظرف فویل بپیچید و داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت یک ساعت قرار دهید.

پس از یک ساعت فویل را برداشته و روی مرغ‌ها را با قلمو زعفران و کره بزنید و در فر دوباره قرار دهید و تا یک ساعت دیگر هم صبرکنید.

مرغ را هراز گاهی چک کنید و گاهی اوقات از مواد سس روی مرغ‌ها بریزید.

پس از دو ساعت مرغ شما آماده سور است.

منبع: غذالند

انتهای پیام/1404

دیدگاه ها

اخبار استان قزوین
اخبار ایران و جهان