۱۶/شوّال/۱۴۴۵

-

۱۴۰۳/۰۲/۰۶ پنجشنبه

صبح قزوین شناسایی ۱۷ منطقه پرخطر در استان/ "کلینیک‌های رضایت از زندگی" راه‌اندازی می‌شود
کد خبر: ۳۳۵۹۳۰ تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۳/۲۷ ساعت: ۱۴:۴۸ ↗ لینک کوتاه

معاون اجتماعی سپاه صاحب الامر(عج) قزوین اعلام کرد:

شناسایی ۱۷ منطقه پرخطر در استان/ "کلینیک‌های رضایت از زندگی" راه‌اندازی می‌شود

معاون اجتماعی سپاه صاحب الامر(عج) قزوین گفت: مسال دو مرکز تحت عنوان "کلینیک‌های رضایت از زندگی" را در شهر قزوین و در آبیک راه‌اندازی خواهیم کرد که در چهار مرحله ماموریت دارد و افراد در آستانه ازدواج، افراد در حین ازدواج، زوجین در ۵سال اول زندگی و کسانی که آهنگ طلاق را شروع کردند در این مراکز خدمات می‌گیرند.

شناسایی ۱۷ منطقه پرخطر در استان/ "کلینیک‌های رضایت از زندگی" راه‌اندازی می‌شود
 

به گزارش خبرنگار اجتماعی صبح قزوین؛ جلسه هم اندیشی «نقش بسیج در کمک به حل آسیب‌های اجتماعی» سرهنگ امیرعلی حسینیانی معاون اجتماعی سپاه استان قزوین، محمد کشاورز مسئول سازمان بسیج رسانه استان و جمعی از اصحاب رسانه ظهر امروز در سالن جلسات بسیج رسانه قزوین برگزار شد.

حسینیانی در این جلسه اظهار کرد: با گذشت چهل سال از انقلاب اسلامی بسیج و سپاه در همه عرصه‌ها در راستای حفظ انقلاب اسلامی وارد می‌شود و در این مدت دشمن همه توطئه‌ها را به کار گرفت که انقلاب نباشد و در این زمینه استراتژیک‌هایی را تعریف کرد.

وی افزود: با توجه به اینکه در سال‌های اخیر شاهد افزایش آسیب‌های اجتماعی بودیم نیز مقام معظم رهبری از سال ۹۶ خود بحث مدیریت شورای اجتماعی کشور را پیگیری می‌کنند؛ طبق برنامه ۵ساله توسعه ششم باید هر سال ۵درصد در آسیب‌های اجتماعی کاهش داشته باشیم.

معاون اجتماعی سپاه استان گفت: اعتیاد، طلاق، حاشیه نشینی، مناطق آلوده، عفاف و حجاب و سبک زندگی ایرانی اسلامی از مهمترین سرفصل‌های آسیب‌های اجتماعی است و ۴۰ نهاد از دستگاه‌های اجرایی و نهادهای دیگر در این شورای اجتماعی کشور عضو هستند که هر کدام باید برنامه‌هایی را برای کاهش آسیب‌های اجتماعی اجرا کنند.

حضور رئیس کل دادگستری در محلات محروم

این مسئول ادامه داد: با توجه به حساسیت موضوع، معاونت اجتماعی در سپاه به طور مجزا ایجاد شد تا به طور ویژه و تخصصی در حوزه آسیب‌های اجتماعی کار کنیم که در این راستا ۱۷منطقه پرآسیب و پرخطر را در استان شناسایی کردیم و قرارگاه‌های شهرستانی را تحت عنوان قرارگاه امام جواد(ع) تشکیل دادیم که ۳۰نهاد عضو این قرارگاه هستند.

حسینیانی ابراز کرد: مناطق مورد نظر را رصد کردیم و اطلاعات و آسیب‌های اجتماعی موجود در این مناطق شناسایی شد و اقدامات آگاه سازی را به طور بنیادین آغاز کردیم که ابتدا با حمایت و ارائه وام برای اشتغال افرادی که درگیر موادمخدر بودند اقدام کردیم و در مراحل بعدی که این راهکارها به نتیجه نرسید از طریق قوه قهریه وارد شدیم.

وی بیان کرد: صدها مکان مخروبه که پاتوق افراد معتادد بود را با کسب دستور، تخریب و با خاک یکسان کردیم که محلی برای تجمع این افراد نباشد و در محلات کارهای فرهنگی و دیوارنویسی و شعار نویسی را انجام دادیم که در کنار این اقدامات نیز کارهای عمرانی هم صورت گرفت.

معاون اجتماعی سپاه استان اضافه کرد: با هماهنگی که با بسیج حقوقدان‌ها صورت گرفت، جلسات متعددی را در این مناطق با حضور رئیس کل دادگستری استان برگزار کردیم تا مردم مشکلات خود را با حجت الاسلام قدرتی در میان بگذارند و به آن‌ها رسیدگی شود.

این مسئول ادامه داد: یک شبکه صیانت را با هدف حمایت از خانواده معتادین راه‌اندازی کردیم تا توسط مربیان و مددکارانی که در این شبکه هستند در زمینه‌های مختلف و فراگیری مهارت‌ها، مورد آموزش قرار گیرند تا فرد معتاد از اعضای خانواده که بهبود یافته با رفتارهای غلط مجدد به اعتیاد بازنگردد.

حسینیانی گفت: یکی از کارهای مهم این بود که شورای اصلاح محله را که متشکل از خیرین، معتمدین و نخبگان محل است را راه‌اندازی کردیم تا کارها توسط خود مردم انجام شود و ۵۰درصد اعضای شورای اصلاح محلات ما خانم هستند.

اجرای طرح "یک کاسب، یک دانش آموز"

وی یادآور شد: مراکز تصمیم در استان راه‌اندازی شده که زوج‌های جوان که تصمیم به طلاق دارند باید ابتدا در این مراکز مشاوره شوند که این امر در سال گذشته موجب شد تا ۱۸درصد از افرادی که به این مراکز مراجعه کرده بودند از تصمیم برای طلاق منصرف شوند.

معاون اجتماعی سپاه استان افزود: امروز متاسفانه طبق آماری که ارائه می‌شود میزان ازدواج رو به کاهش و میزان طلاق روبه افزایش است که لازمه آن افزایش فراگیری مهارت‌های زندگی زناشویی و خانوده است چراکه بیشترین طلاق‌ها به خاطر پایین بودن مهارت‌های زندگی زوجین است.

این مسئول عنوان کرد: امسال دو مرکز تحت عنوان "کلینیک‌های رضایت از زندگی" را در شهر قزوین و در آبیک راه‌اندازی خواهیم کرد که در چهار مرحله ماموریت دارد و افراد در آستانه ازدواج، افراد در حین ازدواج، زوجین در ۵سال اول زندگی و کسانی که آهنگ طلاق را شروع کردند در این مراکز خدمات می‌گیرند.

حسینیانی گفت: امروز بسیاری از مشکلات از عدم آگاهی مردم از حقوق خود شکل می‌گیرد بنابراین با برگزاری میز خدمت به دنبال ایجاد ارتباط دوسویه بین مردم و مسئولین هستیم؛ همچنین بسته‌های حمایتی با عنوان "یک کاسب، یک دانش آموز" برای خانواده‌های محروم در نظر گرفته شده که در طول سال سه مرتبه به آن‌ها تعلق می‌گیرد.

وی در پایان یادآور شد: در این ۱۷منطقه و شهرستان‌ها نیز یک خبرنگار خواهیم داشت تا هم عملکرد خوب مسئولین و بسیجیان را انعکاس دهند و هم اینکه مطالبه گری داشته باشند و کم کاری‌ها را انعکاس دهند تا مسئولین پاسخگو باشند.

انتهای پیام/2002

دیدگاه ها

اخبار استان قزوین
اخبار ایران و جهان