دکتر عباس یوسفی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی
صبح قزوین ؛ اظهار کرد: گوشتهای عرضه شده در قصابیها باید در کشتارگاه و تحت نظارت کارشناسان دامپزشکی ذبح شود.
وی افزود: در کشتارگاه ذبح دام قبل، حین و بعد از کشتار با کنترل دقیق بازرسان بهداشتی دامپزشکی و ناظران شرعی صورت میگیرد، که این امر سبب کنترل و پیشگیری از بیماریهای مشترک بین انسان و دام میشود.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بوئین زهرا اذعان کرد: در بازدیدهای بازرسان بهداشتی اداره دامپزشکی از مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی، 2واحد قصابی به دلیل کشتار غیرمجاز دام و عدم رعایت موازین بهداشتی با دستور مقام قضایی پلمپ شد.
وی عنوان کرد: شهروندان هنگام خرید گوشت قرمز باید به مهر دامپزشکی روی لاشه و برچسب مشخصات الصاقشده بر روی آن دقت کرده و برای حفظ سلامت خانواده خود و پیشگیری از ابتلا به بیماریهای خطرناک مشترک بین انسان و دام از خرید گوشت قرمز از مکانهای غیر مجاز و افراد متفرقه خودداری نمایند.
این مسئول در پایان از همه شهروندان درخواست کرد: درصورت مشاهده موارد غیر بهداشتی، مراتب را با شماره تلفن چهار رقمی 1512 و یا 34222490 شهرستان بویینزهرا اطلاع رسانی نمایند.
انتهای پیام/2002
دیدگاه ها