۰۹/شوّال/۱۴۴۵

-

۱۴۰۳/۰۱/۳۰ پنجشنبه

صبح قزوین سالانه ۹۵۰ تن عسل در زنبورستان‌ها قزوین تولید می‌شود
کد خبر: ۳۳۲۱۱۰ تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۹/۱ ساعت: ۱۰:۵ ↗ لینک کوتاه

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان:

سالانه ۹۵۰ تن عسل در زنبورستان‌ها قزوین تولید می‌شود

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: سالانه ۹۵۱ تن عسل در زنبورستان‌های استان تولید می‌شود.

سالانه ۹۵۰ تن عسل در زنبورستان‌ها قزوین تولید می‌شود
علی شاپورزاده در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی صبح قزوین  اظهار کرد: طرح آمارگیری از کلنی‌های زنبور عسل در سال جاری همزمان با سراسر کشور در استان نیز اجرا شد.

وی افزود: بر اساس سرشماری هم‌اکنون یک هزار و 793 زنبورستان وجود دارد که 2هزار و 496 نفر در این زنبورستان‌ها مشغول فعالیت و اشتغال هستند.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان اذعان کرد: در این زنبورستان‌های؛ 117 هزار و 202 کندو وجود دارد که از این میزان 118 عدد کندو بومی و 117هزار و 84 عدد کندو مدرن است. 

شاپورزاده اضافه کرد: همچنین 42 کیلو گرم ژل رویال، یک هزار و 897 کیلو گرده گل، 46 تن موم و یک هزار و 541 کیلوگرم بره موم تولید می‌شود.

به گفته‌ی وی؛ میزان عسل تولیدی امسال نسبت به سال گذشته 20 درصد افزایش داشته است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین ابراز کرد: در سال جاری به منظور حمایت از صنعت زنبورداری؛ از محل تسهیلات ابلاغی اشتغال روستائی و عشایری تعداد 57 نفر از زنبور داران مبلغ 34266 میلیون ریال از این اعتبارات را دریافت کردند که پرداخت این مبلغ تسهیلات در سال های اخیر قابل توجه بوده است.

شاپورزاده ادامه داد: به منظور افزایش درآمد زنبورداران این معاونت توجه ویژه به سایر تولیدات زنبور ژل و گرده نیز در برنامه‌های خود دارد تا بتوان با آموزش زنبورداران؛ تولیدات این گونه محصولات را در کنار عسل در استان افزایش داد.

وی اضافه کرد: عملیات ثبت و رکوردگیری از کندوهای زنبور عسل، توزیع ملکه اصلاح نژاد شده و برگزاری کلاسها و کارگاه‌های آموزشی از مهمترین برنامه های معاونت بهبود تولیدات دامی در سال جاری برای زنبور داران است.

این مسئول به مزایا و اهمیت عسل اشاره کرد و گفت: با توجه به خواص درمانی بسیار زیاد عسل مانند جلوگیری از عفونت در معده و روده، خون سازی، بر طرف کننده یبوست و مسکن، رفع خستگی و افزایش کلسیم خون است، اما متاسفانه جایگاه واقعی خود را در سفره‌های مردم ندارد که باید فرهنگ سازی شود. 
انتهای پیام/2002

دیدگاه ها

اخبار استان قزوین
اخبار ایران و جهان